Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Aida

Onze nieuwe product owner

Team Way2Web wint aan diversiteit!

Dat LinkedIn een prima medium is om nieuw talent te vinden, bewijst Aida, die sinds december product owner/project manager is bij Way2Web. We mailden haar persoonlijk onze vacature via LinkedIn, maakten een afspraak en twee weken later kon ze al aan de slag.

“Ik heb niet eens een sollicitatiebrief hoeven schrijven”, vertelt Aida enthousiast, “Ik verheug me erop om binnen Way2Web echt de belangen van de klant te behartigen, een vraagbaak te zijn en mooie projecten te begeleiden.

DSC_0011

Aida heeft een opleiding Toerisme afgerond en werkte bij verschillende commerciële ondernemingen. Met een klantgerichte houding zit het dus wel goed. De afgelopen jaren is ze als Product Owner verantwoordelijk geweest voor het (uit)bouwen van een grote softwareapplicatie. Ook heeft ze ervaring opgedaan met Scrum. Ze houdt van gezond koken, creatief bezig zijn, dag- of weekendtrips maken en gewoon lekker Netflixen.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?