Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Tim de Leeuw Leestijd 2 min.

Alex | onze nieuwe Product Owner

Dat een crisis ook een kans is, bewijst Alex. Hij greep de pandemie aan om te kijken wat hij nou echt wilde met z’n carrière. Het antwoord: de brug zijn tussen mens en techniek.

Vanwege zijn internationale opvoeding leerde hij al vroeg van uit verschillende invalshoeken te denken. Met zo’n achtergrond wordt het bijna vanzelfsprekend om creatief om te gaan met uitdagingen en verrassende oplossingen te bedenken. En dat komt hem in zijn werk bij Way2Web goed van pas. De uiteenlopende projecten houden hem scherp en bieden hem de mogelijkheid helemaal in verschillende bedrijven en branches te duiken. Hij hoeft zich bij ons dus geen moment te vervelen.

Alex Product Owner Way2Web

“Vanaf jongs af aan heb ik al een IT-knobbel. Maar ook commercieel denken zit ingebakken. De functie van product owner is me dan ook op het lijf geschreven. Hierin kan ik mijn kennis van IT en mijn creativiteit combineren om, samen met het team, de oplossing voor de opdrachtgever tot een hoger plan te tillen”.

Alex maakte ooit kennis met het vak product owner bij een fitness startup. De liefde voor het vak en voor de sport zijn altijd gebleven. Zo houdt hij van basketbal, tennis, kite- en golfsurfen en ja, ook nog steeds van fitness.
Welkom Alex!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?