Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

Arlon | onze nieuwe developer

Bij Way2Web houden we van aanpakkers. Van mensen die ons tijdens een sollicitatie al verrassen met slimme ideeën en staan te popelen om ze uit te voeren. Met Arlon hebben we weer precies zo’n type gevonden. Zelf nadenken en vooral, doen.

Way2Web samenwerken Aron Rogier Johan

Arlon (r) is meteen aan de slag met zijn nieuwe team

“Ik ben altijd op zoek naar verbetering. Na mijn eerste kennismaking bij Way2Web dacht ik eigenlijk twee dingen: hier zijn ze slimmer dan dat ik ben, en dus wil ik hier werken.”

Arlon is een echte autodidact, na zijn havodiploma wilde hij niet meer stilzitten in schoolbanken maar aan de slag. En zo gezegd, zo gedaan. Hij richtte een eigen bedrijf op, werkte achter de schermen voor influencers op YouTube en was een tijdje supportmanager.

Maar hoe zit het dan met development? Zijn beide ouders zijn developers en naast opleiding, werk, skiën, snowboarden en gamen maakte hij ook altijd tijd voor ontwikkelen. Hij verdiepte zich vanaf zijn 14e in open-source frameworks, applicatie architectuur en het vertalen van de lange termijnvisie van bedrijven naar code. Zo leverde hij onder andere een bijdrage aan complexe Laravel packages gericht op het maken van eigen SaaS-producten. Gelukkig voor Way2Web bleek dat ontwikkelen dus toch het allerleukst. Welkom Arlon!

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?