Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Human Resource Management

Wij maken software op maat voor HRM
Veilige toepassingen waar zowel werkgevers als werknemers baat bij hebben

Digitalisering betekent een wereld vol mogelijkheden voor efficiënt, goed en verantwoord HRM-beleid. Software brengt kansen en risico’s eenvoudig in kaart. Verbetert de werkomgeving. En zorgt zelfs voor vitalere werknemers. Way2Web Software ontwikkelt oplossingen op maat voor HRM.

Uitgelichte case:

Applicatie integreert verzuimsoftware van klanten met HR-platform

“Way2Web is een prettige partner om mee samen te werken. Ze begrepen snel wat wij zochten en met dat als basis is een robuust en veilig portaal ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij nieuwe klanten snel aansluiten op ons HRControlNet systeem en samen met hen werken aan sociale zekerheid. ”

BART MUTSAERS Robidus

Bredere kijk, betere HRM-beslissingen

Vroeger was het centraal beheren van alle personeelsgegevens al een flinke uitdaging. Tegenwoordig worden data steeds accurater en realtime beschikbaar door verdere automatisering en het koppelen van systemen.

Software op maat voor HRM zorgt voor integratie met databronnen van het UWV of verzekeraars. Voor automatische analyses en rapportages van grote hoeveelheden bedrijfsdata. Maar ook voor bijvoorbeeld interviews en enquêtes bij  personeelsleden en managers.

Zoekt u een softwareoplossing voor HRM?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

HRM-software: beveiliging cruciaal

Zeker als het om persoonsgegevens gaat, zijn veiligheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Daarbij gaat het uiteraard niet alleen om de systemen en koppelingen, maar zeker ook om verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij Way2Web topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld HRM, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke HRM-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hieronder meer over onze softwareoplossingen voor HRM.

Meer weten?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate