Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Logistiek

Wij maken software op maat voor logistiek
Efficiënte logistieke toepassingen met maatschappelijke relevantie

Logistiek is in ons land altijd al een belangrijke markt geweest. Maar deze sector staat tegenwoordig om meerdere redenen ook enorm onder druk. De branche kent al jaren de issues van prijs en efficiency. En ook het milieu speelt een steeds grotere rol zoals de recente stikstof- en fijnstofcrisis onderstrepen. Digitalisering betekent een wereld vol kansen en mogelijkheden voor de logistieke sector. Way2Web Software helpt om die kansen te benutten.

Uitgelichte case:

Controle over de totale bouwlogistiek

“Way2Web bleek met BouwAanvoerders in staat om het grote verschil tussen de IT & bouw branche te overbruggen. Ondanks alle verschillen in taal en gebruiken is elkaar begrijpen de basis van dit vertrouwen én succes.”

Joost op de Woerd BouwAanvoerders

Realtime logistieke data door integratie

Het beschikbaar hebben van up-to-date, realtime informatie maakt logistieke processen aanmerkelijk overzichtelijker en efficiënter en bespaart kosten. Het zorgt voor een snellere procesdoorloop en time-to-customer. Daarnaast betekent slimme logistieke planning minimale milieubelasting. Letterlijk de hele keten heeft er voordeel bij.

De uitdaging zit hem niet in het zomaar vervangen van traditionele systemen door compleet nieuwe applicaties, maar juist in het koppelen van bestaande systemen. Een duurzame aanpak waarbij je, met minder kosten en minder weerstand, toch cruciale stappen vooruit kunt zetten.

Een belangrijke logistieke trend voor 2020 is het automatiseren van simpele administratieve handelingen en ze verrijken door koppelingen met diverse (ook openbare) informatiebronnen. Voorbeelden van slimme software voor logistiek vindt u hieronder.

Zoekt u een softwareoplossing voor logistiek?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

Bewezen resultaten

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Binnen een aantal branches, zoals bijvoorbeeld logistiek hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke logistiek-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hieronder meer over onze softwareoplossingen voor logistiek.

Bent u klaar voor the next level?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate