Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Non-profit

Wij maken softwareoplossingen op maat voor non-profit organisaties
Digitalisering bevordert doelmatigheid, transparantie en samenwerking.

Non-profit organisaties zijn niet gericht op winst, maar moeten uiteraard wel goed bestuurd worden om hun maatschappelijke doelen te verwezenlijken. Digitalisering speelt daarin een belangrijke rol.

Software maakt efficiënter werken mogelijk waardoor de beschikbare resources (in tijd en geld) beter benut kunnen worden. De transparantie van de organisatie wordt bevorderd. En automatisering verbetert de kwaliteit van samenwerking met bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en partners. Way2Web Software ontwikkelt oplossingen waarmee non-profit organisaties hun doelstellingen beter kunnen realiseren.

Uitgelichte case:

Digitalisering bevordert veilig wonen

“We zijn zeer content met de werkwijze van Way2Web. Ze gebruiken begrijpelijke taal en stellen concrete vragen. Door het werken in sprints konden we snel schakelen en hebben we veel voor elkaar gekregen!”

ELISANNE VAN DER TUK CCV PKVW

Non-profit thema’s 2020:
beleving, transparantie, samenwerking

Customer experience
Ook stakeholders zoals leden, donateurs en vrijwilligers zijn inmiddels echte digitale burgers geworden. Ze hebben bepaalde verwachtingen en willen daarin niet teleurgesteld worden. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de customer journey van deze stakeholders om de loyaliteit te versterken en de samenwerking te stimuleren en prettiger te maken met goede software.

Transparantie
Geld van donateurs en inspanningen van vrijwilligers krijgt een non-profit organisatie tegenwoordig niet meer ‘gratis’. Wat de betrokkenen ervoor terugverwachten is transparantie. Gaat de organisatie doeltreffend en verantwoord om met hun bijdrage? Automatisering maakt het makkelijker om snel en overzichtelijk rapportages te maken over functioneren, financiën en prestaties.

Samenwerking
Anders dan bij de meeste op winst gerichte bedrijven, kunnen non-profit organisaties heel goed samenwerken bij het ontwikkelen van software. Door vergelijkbare processen gezamenlijk te stroomlijnen en te automatiseren, wordt er fors bespaard op de ontwikkelingskosten. En dat komt het budget dat overblijft voor het behalen van de maatschappelijke doelen natuurlijk alleen maar ten goede.

Zoekt u een softwareoplossing voor non-profit?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

Bewezen resultaten in non-profit

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor organisaties en ondernemingen in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld de non-profit sector, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen, zoals subsidieaanvragen, externe verantwoording en dat er met hetzelfde geld meer mensen geholpen moeten worden. Ook hebben we tal van specifieke non-profit gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hier meer over onze softwareoplossingen voor non-profit organisaties.

 

  • We zijn graag maatschappelijk betrokken (en zetten dus nét dat stapje extra)
  • Ruime ervaring met software voor non-profit organisaties
  • Ons bedrijfskundig inzicht zorgt voor slimme oplossingen
  • In-house ontwikkelteams voor een prettige samenwerking
  • Aandacht voor specifieke doelgroepen (specialist in doelgroepen met een taal- of ontwikkelingsachterstand)
  • ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd – dus AVG-proof!

Bent u klaar voor the next level?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate