Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Overheid

Wij maken software op maat voor de overheid
Slimme, efficiënte en schaalbare oplossingen voor overheden

Digitalisering betekent een wereld vol kansen en mogelijkheden voor de overheid. Door processen te automatiseren winnen ambtenaren aan tijd, inzicht en overzicht, waardoor ze zich meer kunnen richten op de inhoud en op het daadwerkelijk helpen van de burger. Anderzijds wordt het voor burgers en bedrijven makkelijker om allerlei zaken snel en makkelijk zelf online af te handelen.
Way2Web Software helpt de overheid om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren.

Uitgelichte case:

Aantoonbaar greep hebben op privacy en veiligheid

“Way2Web begrijpt waar het om gaat. Met deze gebruiksvriendelijke, snelle en veilige applicatie kan ik mijn klanten optimaal ondersteunen bij de grote uitdagingen waar zij mee te maken hebben.”

Arie Hartog Key2Control

Overheidtrends 2020: Artificial intelligence en digitale burgers

Drie belangrijke trends spelen een rol bij digitalisering door de overheid.
Dankzij artificial intelligence wordt het mogelijk om handelingen, waar nu nog het oordeel van een ambtenaar voor nodig is, op basis van vooraf gedefinieerde algoritmes te laten uitvoeren.

Daarnaast zien we een sterke opkomst van de digitale burgers die hun zaken bij voorkeur online willen regelen. Net als bij de banken bijvoorbeeld zal de balie steeds vaker plaats maken voor de app. De burger verwacht wel dat zo’n app ook eenvoudig en prettig in het gebruik is. De komende jaren zal de overheid veel tijd besteden aan customer experience.

Natuurlijk is automatisering bij de overheid geen nieuw verschijnsel. Sommige systemen, denk aan belastingapplicaties, bestaan al tientallen jaren. Met nieuwe technieken is het mogelijk om data uit deze systemen in een fraaie, prettige omgeving te presenteren. Oude systemen hoeven daardoor niet te worden vervangen maar krijgen een nieuwe laag er omheen.

Zoekt u een softwareoplossing voor overheden?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

Software voor de overheid: beveiliging cruciaal

Zeker als het om persoonsgegevens gaat, worden er hoge eisen gesteld aan veiligheid en betrouwbaarheid. Daarbij gaat het uiteraard niet alleen om de systemen en koppelingen, maar zeker ook om verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij Way2Web topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld overheid, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke overheid-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hieronder meer over onze softwareoplossingen voor overheden.

Bent u klaar voor the next level?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate