Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Vastgoed

Wij maken software op maat voor vastgoed
Slimme, efficiënte en schaalbare oplossingen voor de vastgoedbranche

Digitalisering betekent een wereld vol kansen en mogelijkheden voor de zeer omvangrijke, maar ook vaak nog traditioneel werkende vastgoedbranche. Automatisering is een effectieve oplossing voor al die zaken die vooral lastig en tijdrovend zijn. Daarnaast kan digitale innovatie de markt flink opschudden.

Van vastgoedbeheer tot contractautomatisering en van koppelingen met de BAG tot een nieuw online verkoopplatform: Way2Web Software maakt slimme oplossingen voor vastgoed.

Uitgelichte case:

Unieke community schaalt op dankzij webapplicatie

“Bij Way2Web krijg ik niet wat ik vraag, maar wel wat ik bedoel. Daarom werken we al ruim 5 jaar samen aan Socius Connect, het hart van ons vastgoedtransformatie-bedrijf. Inmiddels met 17 panden en meer dan 2000 bewoners!”

Pim Koot Socius Wonen

Vastgoedtrends 2020: ketenintegratie en automatiseren

De vastgoedwereld staat voor een enorme uitdaging. Om vergaande ketenintegratie mogelijk te maken is het essentieel dat je kunt beschikken over realtime informatie. En dat terwijl veelal nog gewerkt wordt met traditionele systemen en vanuit een traditionele denkwijze.

Juist in de vastgoedbranche kan er veel tijd gewonnen worden met het automatiseren van (vaak) simpele, transactionele processen. In plaats van het overtypen van informatie kunnen medewerkers zorgen voor extra toegevoegde waarde door meer aandacht te besteden aan de klant.

Daarnaast valt er veel te winnen door het realiseren van koppelingen met openbare informatiebronnen waardoor het bestaande werk veel sneller, prettiger en slimmer kan worden gedaan. Voorbeelden daarvan leest u in de cases hieronder.

Zoekt u een softwareoplossing voor vastgoed?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

Bewezen resultaten

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Binnen een aantal branches, zoals bijvoorbeeld vastgoed hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke vastgoed-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hieronder meer over onze softwareoplossingen voor vastgoed.

Bent u klaar voor the next level?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate