Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Zorg

Wij maken softwareoplossingen op maat voor de zorg
Veilige oplossingen om efficiënter te werken aan kwaliteit van zorg.

De zorg is continu in beweging. Om de zorgkosten in de hand te houden moeten zorgverleners en instellingen steeds efficiënter werken. Tegelijkertijd neemt de druk op de zorg al jaren toe door de vergrijzing van Nederland.

Digitalisering biedt tal van innovatieve oplossingen voor de zorg. Portals, slimme mobiele apps en videotoepassingen kunnen de kwaliteit van zorg verbeteren, planningen en rapportages vereenvoudigen en zelfs zorg ‘op afstand’ leveren. Way2Web Software helpt om zo efficiënt mogelijk te werken aan goede zorg.

Uitgelichte case:

Unieke community schaalt op dankzij webapplicatie

“Way2Web is in staat gebleken in korte tijd inzicht te krijgen in de dynamiek in onze markt. Daardoor hebben ze ons een product geleverd dat goed aansloot bij onze wensen.”

MARK MEYER MBA, BUSINESS DEVELOPMENT DIRECTOR Hollister

Zorgtrends 2021:
veiligheid, zorg op afstand en UX

Privacy en veiligheid
Door het veelvuldig gebruik van applicaties worden ook zorgorganisaties kwetsbaar. Grote hoeveelheden gevoelige data van cliënten en patiënten worden in systemen opgeslagen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat die gegevens van en bij de patiënt veilig blijven. Zeker in de zorg moeten privacy en veiligheid aan de hoogste eisen voldoen. De speciaal voor de zorg ontwikkelde NEN 7510 certificering van Way2Web biedt die zekerheid.

Zorg kan steeds meer thuis plaatsvinden
Zorgprocessen veranderen en steeds vaker is het mogelijk om patiënten of zorgbehoevende ouderen te ondersteunen zonder dat er een fysieke ontmoeting plaatsvindt. Met goed beveiligde mobiele apps kan men zichzelf controleren op bepaalde symptomen en de resultaten doorgeven aan een zorgverlener waarna, indien nodig, ook contact opgenomen kan worden. De druk op de zorg neemt daardoor af. Daarnaast kan een app drempelverlagend en preventief werken.

Customer experience
Ook in de zorg zal er in de komende jaren veel aandacht worden besteed aan customer experience. Automatisering binnen de zorg bestaat uiteraard al tientallen jaren in de vorm van bijvoorbeeld interne administratieve systemen. Met nieuwe technieken is het mogelijk om data uit deze systemen in een fraaie, prettige omgeving te presenteren. Oude systemen hoeven niet te worden vervangen maar krijgen een nieuwe, gebruikersvriendelijke ‘schil’ er omheen.

Zoekt u een softwareoplossing voor zorg?

Dan willen we graag horen welke ideeën u heeft en voor welke uitdagingen u staat.
Laten we een afspraak maken!

Maurits Dijkgraaf

Bewezen resultaten in de zorg

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor organisaties en ondernemingen in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld de zorg, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke zorg-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

Lees hier meer over onze softwareoplossingen voor de zorg.

  • Meer dan 10 jaar ervaring met applicaties voor de zorg
  • NEN 7510 gecertificeerd, speciaal voor informatiebeveiliging in de zorg
  • Experts in oplossingen voor zorg op afstand via versleutelde communicatie (berichten, foto/video, bellen)
  • In-house ontwikkelteams
  • Modernste technieken en werkprocessen
  • Aandacht voor specifieke doelgroepen (specialist in doelgroepen met een taal- of ontwikkelingsachterstand)

Bent u klaar voor the next level?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.

Heeft u al een concreet idee voor een software-oplossing? Vraag dan om een eerste toets over de haalbaarheid. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Dutch Laravel Foundation
Laravel Certificate