Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Prototyping

Prototyping
Oplossingen toetsen voordat je investeert.

“Hoe krijg ik de software waar ik
en mijn klanten echt behoefte aan hebben?”

Een nieuwe softwareoplossing moet naadloos aansluiten bij uw processen, uw medewerkers en niet te vergeten uw klanten en partners. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald luidt het spreekwoord – nog beter is om vanaf het begin de goede richting te kiezen. En daarvoor is prototyping ideaal.

Voor een prototype denkt Business Engineers de software procesmatig helemaal door. Daarna gaan we een aantal essentiële schermen van de applicatie vormgeven. Zo wordt een concept direct heel concreet, tastbaar en makkelijk te begrijpen.

Prototyping@4x

Lang voordat de eerste regel code geschreven wordt, kunnen we met een prototype van de software in gesprek gaan met klanten en andere eindgebruikers. Is het begrijpelijk? Wat zijn de sterke en minder sterke kanten? Sluit het aan bij jullie werkwijze? En vooral: is hier behoefte aan?

Een prototype is een krachtig instrument om je eigen aannames te toetsen, om je ideeën te valideren. Je krijgt waardevolle feedback om uiteindelijk de beste oplossing te kunnen realiseren. Bijkomend voordeel: klanten en eindgebruikers raken op deze manier in vroeg stadium echt betrokken bij je product of dienst.

Door dit uitdenken, visualiseren en valideren vooraf is het daadwerkelijk bouwen van een applicatie gegarandeerd succesvol en de tijdsinvestering vooraf dus ruimschoots waard.

Met Business Engineers verzekert u zich van een oplossing die aansluit op uw vraag en de behoefte van uw klant.

Meer weten?

Als IT-specialist én ondernemer wil ik graag van u horen met welke uitdagingen of kansen u te maken heeft. Bel me gerust om daar eens over verder te praten.