Meer informatie Ja, ik geef toestemming

KLANT CASES

BlueHandz

OVER BlueHandz

Platform innoveert flexbranche

Werken met een flexibele schil personeel is voor veel bedrijven een aantrekkelijke optie. Voor tijdelijke projecten bijvoorbeeld. Om pieken en dalen op te vangen. En om minder risico’s te lopen wanneer het economisch minder goed gaat.

Toch is de aansluiting tussen (grote) ondernemingen die personeel zoeken en uitzend- en detacheringsbedrijven die personeel leveren niet altijd optimaal. BlueHandz brengt daarin op innovatieve wijze verandering.


Veilig toepassingen waar werkgevers en werknemers baat bij hebben – Way2Web ontwikkelt digitale oplossingen voor HRM.

“Geen enkel bedrijf mag geremd worden door een tekort aan personeel. Dat is wat ons drijft bij BlueHandz. Samen met Way2Web hebben we, ondanks corona, in korte tijd een platform ontwikkeld waarmee we het echt het verschil kunnen maken.”

Alexander de Ruiter

BlueHandz_way2web_phone_03

Grote vraag, versnipperd aanbod

Geschat wordt dat ongeveer een derde van alle bedrijven geremd worden door een tekort aan flexibel inzetbaar personeel. Er zijn weliswaar honderden bemiddelingsbureaus maar die hebben allemaal hun eigen certificaten, voorwaarden en processen. Samenwerken is dan zeer tijdrovend.

Grote ondernemingen kiezen daarom vaak voor slechts enkele ‘preferred suppliers’ maar die kunnen niet altijd precies of volledig aan de vraag voldoen. Deze keus betekent tegelijkertijd dat veel wervingsbureaus geen toegang krijgen tot die grotere bedrijven terwijl ze juist wel (voor een deel) aan de vraag kunnen voldoen.

BlueHandz: the missing link

Het platform BlueHandz brengt werkgevers op een innovatieve wijze in contact met uitzendbureaus, detacheerders en andere flexbedrijven voor (nu nog blue collar) medewerkers. Via één aanspreekpunt en één intake krijgt een opdrachtgever toegang tot het arbeidspotentieel van alle aangesloten bureaus.

BlueHandz controleert de certificaten en kwaliteit van de bureaus en kent een reviewsysteem om de prestaties te bevorderen. Er worden vaste prijzen gerekend en de klant krijgt via het portaal realtime managementinfo over het flexibele personeelsbestand. Het hele proces van vraag en aanbod is gestructureerd en geautomatiseerd.

De bemiddeling vindt plaats op basis van functieprofielen. Bedrijven kunnen de kandidaten beoordelen. Het uitzendbureau kan kandidaten toevoegen, bewerken of intrekken. En zelfs kandidaten inschrijven voor eventueel vrijkomende plaatsen.

Over BlueHandz

BlueHandz bundelt jarenlange expertise in recruitment, human capital en IT-technologie. Met als resultaat een volledig geautomatiseerde omgeving en een gebruiksvriendelijk dashboard om het inhuren van de mensen zo makkelijk, flexibel en prettig mogelijk te maken. Van aanvraag tot factuur, alles is inzichtelijk en transparant ondersteund.

BlueHandz Way2Web team
Created with Sketch.

De applicatie

  • Missing link tussen vraag en aanbod flexbranche
  • Foolproof workflow optimaliseert wervingsproces
  • Beveiliging privacygevoelige data
Created with Sketch.

Techniek

  • Laravel
  • Bootstrap Vue
  • Uitgebreide rechten/rollen
Created with Sketch.

Wetenswaardig

  • Volledig bruikbaar MVP
  • Schaalbaar en klaar voor extra functies
  • Ratingsysteem voor bureaus

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.