Meer informatie Ja, ik geef toestemming

KLANT CASES

De Heeg

OVER De Heeg

Nieuw portaal maakt het hostingklanten nog makkelijker

Hostingbedrijf deHeeg.nl heeft een aanzienlijke klantenkring weten op te bouwen door snelle ondersteuning, een excellente manier van werken en zeker ook door de dienstverlening voor de klant heel simpel te houden. Om die propositie waar te blijven maken was het van belang om de automatisering naar een hoger niveau te brengen.

Way2Web implementeerde een volledig nieuw klantenportaal voor deHeeg.nl. Het portaal is ontwikkeld voor RealHosting, net als DeHeeg onderdeel Total Webhosting Solutions, de grootste hosting provider van Nederland. De applicatie is zo opgebouwd dat dat het portaal ook gemakkelijk te gebruiken is door andere ondernemingen binnen TWS.


Veilig, schaalbaar en klantvriendelijk – Way2Web ontwikkelt digitale oplossingen voor clouddiensten.

Over deHeeg.nl

deHeeg.nl ondersteunt klanten met cloudservers, webhosting, SSL-certificaten en domeinnamen. Het bedrijf bestaat al sinds 1999 en heeft meer dan 8.000 klanten in het mkb. Om hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren investeert deHeeg.nl continu in de nieuwste technieken. De grootste hebben ze nooit willen worden, wel de beste.

Middel 1@4x

Gemak dient de klant

Via het nieuwe portaal kunnen klanten op ieder moment nog meer zelf beheren zonder tussenkomst van deHeeg.nl. De applicatie heeft een storefront waarbij je producten kunt bekijken voordat je als gebruiker inlogt. Bestellen gaat heel eenvoudig door direct zelf een account aan te maken. Ook het aanpassen, uitbreiden of opzeggen van diensten regelt de klant helemaal zelf. 60 dagen voor de verlengdatum ontvangt men automatisch reminder.

Wanneer er sprake is van meerdere accounts, voor bijvoorbeeld verschillende ondernemingen van dezelfde eigenaar, hoeft niet telkens opnieuw ingelogd te worden. Via een menu kan eenvoudig geswitcht worden. Daarnaast is het delen van klantaccounts mogelijk voor meerdere gebruikers met de juiste rechten.

De heeg afb 2

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en schaalbaar

Way2Web heeft zowel frontend als backend volledig opnieuw gebouwd. Het portaal is opgezet vanuit microservices (Laravel/Lumen). Het gebruiksvriendelijke frontend is is gebouwd met het Vue.js framework. Koppelingen zijn ontwikkeld met onder andere Plesk, EAT, Openprovider, Spam Experts en Power DNS. Het portaal is dus bovendien bewezen schaalbaar en herbruikbaar.

De klant is dankzij de intuïtieve applicatie volledig zelfredzaam en kan op ieder moment producten bestellen, aanpassen of opzeggen. Die zelfredzaamheid is niet alleen prettig voor de gebruiker maar betekent uiteraard ook minder belasting van de supportafdeling van deHeeg.nl. En dus nog meer tevreden klanten!

Blijvend in ontwikkeling

Het klantenportaal is live maar blijft ook continu in ontwikkeling. Er staan meerdere functionaliteiten op de backlog, waaronder een koppeling met HostFact, het online factureerplatform voor hostingbedrijven.

deHeeg.nl is een onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS), de grootste hostingprovider van ons land. Het nieuwe portaal zal in de nabije toekomst door verschillende ondernemingen binnen de groep worden ingezet, waarmee hun groeistrategie ten uitvoer gebracht wordt.

Created with Sketch.

Cijfers op een rij

  • Bijna 10.000 aangesloten klanten
  • 40.000 abonnementen
Created with Sketch.

Info applicatie

  • Voortreffelijk UX-design
  • Microservice architectuur
  • Laravel/Vue.js

Wetenswaardig

  • Two-factor login
  • Mollie payments integratie voor direct afrekenen
  • Power DNS

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.