Meer informatie Ja, ik geef toestemming

case: Fitale

Veiliger, beter, sneller.

De mens is het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Daar ga je dus zorgvuldig mee om. Fitale scant kansen en risico’s rond medewerkers op een zeer breed terrein(totale HR Fundament), komt met een realtime rapport, waar een duidelijk plan van aanpak uitkomt. Fitale helpt vervolgens, indien nodig, met het inschakelen van de juiste adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid, gezondheid, arbeidsvoorwaarden, Arbo en verzekeringen, om op die manier het plan van aanpak uit te voeren.

Foutgevoelig en tijdrovend

De basis van de dienstverlening van Fitale wordt gevormd door uitgebreide scans met zeer gerichte vragen, interviews met medewerkers en directie en data. De data werd voorheen verzameld in Excel-sheets en Word-documenten en dat was niet ideaal. De hoge foutgevoeligheid leidde tot veel, tijdrovende controles. Data moest door adviseurs fysiek worden opgehaald bij de klant. En kennis over de methode kon makkelijk in handen van de concurrent terechtkomen.

Fitale_W2W

Online applicatie

Way2Web ontwikkelde samen met Fitale een online applicatie op maat en daarmee is het tijdperk Word en Excel definitief voorbij. Scans worden nu via het internet uitgevoerd. Door de adviseurs maar ook steeds meer door de klant zelf. Daardoor is het verzamelen van data veiliger, minder foutgevoelig en vooral minder tijdrovend.

Fitale had een lange lijst met wensen maar koos voor alleen de functionaliteit die echt nodig was om aan de slag te kunnen, een Minimum Viable Product. Zo’n MVP betekent dat de applicatie eerder operationeel is, met minder kosten en minder risico’s. Dat is gebleken.

fitale

Ruimte voor groei

De applicatie vormt nu het hart van het bedrijf en geeft Fitale alle ruimte om de methode zelf nog verder te verbeteren. Scans worden nu automatisch verzonden en binnenkort worden ook rapporten automatisch gegenereerd.

De klant kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Inmiddels werkt Fitale samen met een aantal grote partijen, waaronder verzekeraars, en daar heeft de applicatie een belangrijke rol in gespeeld. Fitale wordt nu gezien als een serieuze speler omdat ze een slimme, schaalbare oplossing hebben.

“Way2Web is een echte businesspartner. Ze gedragen zich als onze CTO en geven het gevoel dat we dit echt samen doen.” 

 Peter de Hond, directeur/eigenaar

Ik wil ook zo’n slimme webapplicatie om mijn organisatie beter te laten presteren.

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.

Slimme online oplossingen

Way2Web helpt ondernemende organisaties om hun doelen te bereiken.
Profiteer ook van betere resultaten dankzij effectieve webapplicaties en CMS websites.

Minder kosten

Meer automatiseren, minder papier,
minder uren

lees meer

Meer klanten

Cross-platform, groter bereik,
betere conversie

lees meer

Slimmer werken

Real-time informatie, geïntegreerde
processen, snellere reacties

lees meer