Meer informatie Ja, ik geef toestemming

case: Ledenvoordeel FNV

Gepersonaliseerd voordeel voor 1.1 miljoen leden

De responsive website van FNV Ledenvoordeel verwerkt tienduizenden bezoekers per dag via desktop, tablet en smartphone. Maandelijks worden 300.000 nieuwsbrieven met een altijd actueel, gepersonaliseerd aanbod verstuurd. Verdere groei van het aantal gebruikers is geen enkel probleem – de website is op de toekomst voorbereid.

Betrokken leden, het hele jaar rond

FNV Ledenvoordeel is een succesvol loyalty programma voor de leden van de aangesloten vakbonden. Via loyaltybureau Dunck koos FNV voor Way2Web om een nieuwe responsive website te ontwikkelen, vanwege de expertise op het gebied van converterende webapplicaties en het realiseren van stabiele koppelingen.

Stabiele groei, maar klaar voor de toekomst?

Het oude FNV Ledenvoordeel portaal had een stabiel en (langzaam) stijgend gebruiksinterval. Toch begon men zich zorgen te maken over onder andere flexibiliteit van aanbieders en gebruikers. Het platform was niet bereikbaar via tablet of smartphone, het design paste niet bij de nieuwe huisstijl en er waren geen mogelijkheden om het aanbod te personaliseren. Samen met deze speerpunten en de overige wensen van FNV heeft Way2Web een nieuwe applicatie ontworpen.

Actueel, veilig, gebruiksvriendelijk

Er is een dataconnectie gelegd met alle aanbieders van producten en diensten op het platform en de centrale database van Ledenvoordeel FNV. Alle informatie is verzameld in één intelligente database die continu up-to-date is. Zo is het aanbod voor de leden altijd actueel.

Door slim interactie-design is de site flexibeler en wordt er beter op de wensen van leden ingespeeld. Ook is het portaal door de handige backend-oplossingen eenvoudig bij te houden – oplossingen die Way2Web overigens standaard implementeert.

Tot slot is, in goede samenwerking met de huisstijldesigner van FNV, de perfecte balans gecreëerd tussen herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

fnv_huidig_2

Veilig groeien en hogere conversie

De responsive website van FNV Ledenvoordeel verwerkt tienduizenden bezoekers per dag via desktop, tablet en smartphone. Maandelijks verstuurt het portaal meer dan 300.000 nieuwsbrieven met daarin een op de leeftijd en de bond van elk lid afgestemd aanbod.

Technisch gezien is de site veilig, helemaal voorbereid op nog meer bezoekers en een hogere conversie. Klaar voor de toekomst dus!

Specificaties

  • Volledig beheersbaar via WordPress CMS
  • Responsive voor smartphone, tablet en desktop
  • Veilig uitlezen van gebruikersgegevens van servers van de aangesloten FNV vakbonden (SQL/SOAP)
  • Updaten van gebruikersgegevens in hun respectievelijke database
  • Direct inloggen via de Ledenvoordeel nieuwsbrief
  • Volledige conversie-monitoring met Google Analytics
  • Webserver geschikt voor een piekbelasting van meer dan 12.000 bezoeken per uur

Loyaliteit en herkenning

Dagelijks 10.000 bezoekers voorzien van een persoonlijk aanbod.

Veiligheid

Alle partijen gekoppeld in een centrale database.

Efficient

Een infrastructuur die gebouwd is op groei en gebruiksgemak voor FNV én leden.

Idee voor een webapplicatie? Zo maakt u een ijzersterke briefing: Download whitepaper

Bewezen resultaten

Bekijk onze voorbeeldcases en lees meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.

Slimme online oplossingen

Way2Web helpt ondernemende organisaties om hun doelen te bereiken.
Profiteer ook van betere resultaten dankzij effectieve webapplicaties en CMS websites.

Minder kosten

Meer automatiseren, minder papier,
minder uren

lees meer

Meer klanten

Cross-platform, groter bereik,
betere conversie

lees meer

Slimmer werken

Real-time informatie, geïntegreerde
processen, snellere reacties

lees meer