Meer informatie Ja, ik geef toestemming

KLANT CASES

PZ Dossier

OVER PZ Dossier

Personeelsgegevens veilig en overal toegankelijk

Maak kennis met PZ Dossier, een volledig cloud-based HR-systeem waarmee personeelsgegevens overal toegankelijk zijn. Veilig, snel, met veel slimme functies en een gebruiksvriendelijke user-interface.

“Way2Web snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 5 jaar perfect wordt onderhouden.”

Christian Kops, Directeur & eigenaar

Slimmer samenwerken

Archiefkasten met mappen vol documenten, onduidelijkheid over de juistheid van gegevens of het vergeten van verjaardagen en jubilea: het is een veelgehoord probleem binnen het MKB.

Voor de HR-specialisten van PZ Kantoor is het vaak onmogelijk om snel de juiste en up-to-date informatie te ontvangen. Om die reden is het idee voor PZ Dossier ontstaan. Met het geloof ‘dat het beter kan’ met webtechnologie.

bank-bankbook-banking-1020313

Van idee naar uitvoering

Hoe wordt een (internet)idee volwassen? Wat zijn de bestaande mogelijkheden en voldoen die aan de wensen? Welke technische keuzes en veiligheidsaspecten komen hierbij kijken? Way2Web is gevraagd om op al deze vragen antwoord te vinden, met een concreet advies als doel.

Het antwoord luidde eenduidig: de huidige applicaties op de markt voldoen niet aan de strenge eisen van PZ Kantoor. Daarom zijn de wensen vertaald naar een webapplicatie-op-maat: PZ Dossier. Een makkelijk in te richten toepassing die elke HR-organisatie ondersteunt, ook wanneer er sprake is van zeer veel personeelsdata.

Het PZ Dossier

De oplossing die Way2Web heeft gebouwd is volledig cloud-based en dus overal via het web toegankelijk voor HR-specialisten, werkgevers en werknemers. Om de veiligheid te garanderen zijn de databases van de aangesloten bedrijven volledig afgeschermd voor elkaar én voor derden.

Daarnaast is er gewerkt aan tal van unieke functies. Zo kunnen documenten vanaf smartphones en tablets worden geüpload naar het systeem. Een intelligent Word-sjablonensysteem bespaart veel kostbare tijd en voorkomt fouten in de vele correspondentie van een HR-afdeling. PZ Dossier voorziet hiermee zowel in de behoefte van HR-specialisten als die van werkgevers.

Way2Web heeft bij het uitdenken van de webapplicatie constant geschakeld tussen alle gebruiksgroepen. Ook is de gebruiksvriendelijkheid in een pilot-fase getest
voordat de bouw begon.

Om de inwerkperiode voor nieuwe gebruikers zo kort mogelijk te houden is er bij het design rekening gehouden met bestaande gewoontes. Door gebruik te maken van archiefmappen, ringbanden en tabladen in het design, heeft de archiefkast zelfs digitaal een plekje gekregen.

adult-african-analog-watch-935863

Resultaten in de praktijk

Voor PZ Kantoor is de applicatie een enorme stap vooruit bij het uitvoeren van werkzaamheden. Er zijn inmiddels tientallen bedrijven die van de grote voordelen profiteren. Zo wordt bijvoorbeeld veel tijd bespaard met het up-to-date houden van gegevens of het opmaken van documenten. Ook is elke verjaardag vanaf nu een feestje.

 • Krachtig websysteem dat werkt voor tientallen bedrijven
 • Geschikt voor zowel mobiel, tablet en desktop
 • Strenge beveiliging, duidelijke rechtenprofielen en regelmatige back-ups
 • Unieke koppelingen (o.a. met Outlook en Gmail) voor het tonen van data
 • Automatisch opmaken van Word-documenten door integratie in PZ Dossier

Absolute privacy

 • Gescheiden databases en beveiligde verbindingen
 • Beveiligd opslaan van persoonsgegevens
 • Doordachte hiërarchie zorgt voor het niet onnodig tonen van gegevens
 • Slimme oplossing voor toegang derden

Cloud-based

 • Altijd up-to-date informatie, applicatie is overal bereikbaar
 • Opslag van gegevens en documenten

 

Aanzienlijke tijdsbesparingen

 • Nooit meer dubbel werk of dataverlies
 • Één centraal HR- en verzuimsysteem
 • Informatie kan ook door medewerkers zelf up-to-date worden gehouden

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Bewezen cases

Bekijk onze voorbeeldcases en lees meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.