Meer informatie Ja, ik geef toestemming

case: REDEPT

Vastgoedapplicatie voorkomt kostbare fouten

Het administreren van een vastgoedportefeuille kan aanmerkelijk makkelijker en minder foutgevoelig met de online applicatie MyLeaseAdmin, die Way2Web ontwikkelde voor vastgoedadviseur REDEPT.

Het Excel-tijdperk voorbij

Het huren van vastgoed is vaak voor een lange periode. De huurcontracten bevatten vaak voorwaarden die pas na een langere tijd effectief worden. Het bijhouden van bijvoorbeeld opzeggingen, verlengingen en opties doen veel bedrijven nog in Excel of Outlook Agenda. Er bestaan al wel uitgebreide professionele pakketten, maar die zijn voor veel kleine en middelgrote organisaties te omvangrijk en vooral te duur in aanschaf.

Excel en Outlook zijn foutgevoelig. Maar ook bij vertrek van een medewerker kan het overzicht snel zoek zijn. Wanneer bijvoorbeeld niet op het juiste moment wordt geacteerd kan een contract ongewenst automatisch worden verlengd. Een kostbare fout die al snel in de honderdduizenden euro’s kan lopen.

excel_bw_logo_line

Doeltreffende webapplicatie

Uitgebreide professionele pakketten zijn voor veel kleine en middelgrote organisaties te omvangrijk en vaak te duur in aanschaf. Way2Web ontwikkelde daarom voor REDEPT een gebruiksvriendelijke, online applicatie helemaal afgestemd op de klanten van REDEPT: de eindgebruikers van vastgoed.

De met Laravel ontwikkelde applicatie MyLeaseAdmin maakt het voor organisaties makkelijk om op een doeltreffende en kostenefficiënte wijze huurcontracten en eigendomspanden te administreren.

 

Complexiteit toegankelijk maken

In tegenstelling tot Excel en Agenda is de applicatie voor iedereen toegankelijk. De vastgoedportefeuille wordt realtime beheerd vanuit een robuuste cloud database. Wanneer taken moeten worden opgevolgd, verzendt de applicatie automatisch een e-mail.

Ook complexe situaties, met meerdere panden en veel voorwaarden, termijnen en contracten zijn met MyLeaseAdmin eenvoudig te beheren. Het bevordert bovendien een sterke onderhandelingspositie – door overzicht, inzicht en timing kom je ‘slimmer’ aan tafel.

MyLeaseAdmin_Events-edit

 

 

“Way2Web denkt niet alleen mee in de technische oplossing, maar ook over de toepassingsmogelijkheden voor de gebruiker van de applicatie en het optimaal ‘vermarkten’ van de tool. Het brainstormen over procesinnovatie aan het begin van het project heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het eindproduct”

Leon van Leersum, partner bij REDEPT

 

Ik wil ook zo’n slimme webapplicatie om mijn organisatie beter te laten presteren.

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.

Slimme online oplossingen

Way2Web helpt ondernemende organisaties om hun doelen te bereiken.
Profiteer ook van betere resultaten dankzij effectieve webapplicaties en CMS websites.

Minder kosten

Meer automatiseren, minder papier,
minder uren

lees meer

Meer klanten

Cross-platform, groter bereik,
betere conversie

lees meer

Slimmer werken

Real-time informatie, geïntegreerde
processen, snellere reacties

lees meer