Meer informatie Ja, ik geef toestemming

case: SecureLogin

Razendsnelle start-up van veelbelovende applicatie

SecureLogin is een Single Sign-on applicatie speciaal ontwikkeld voor de financiële en administratieve dienstverlening. Met slechts één keer inloggen kun je alle bedrijfssoftware beheren vanuit een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard.

Orde in de chaos van applicaties

Het aantal programma’s dat een gemiddeld MKB-bedrijf gebruikt voor alleen al de financiële en administratieve activiteiten is vaak erg groot. Denk bijvoorbeeld aan boekhoudsoftware, personeelsdossiers, loonadministratie en financiële rapportage. Dat kan eenvoudiger en veiliger, vonden de mensen achter SecureLogin. Met Way2Web als technische partner is daarvoor binnen afzienbare tijd een nieuwe applicatie ontwikkeld.

securelogin_applicatie

Continu vernieuwen en verbeteren

Voor Secure Login zijn twee onderdelen van de applicatie essentieel, namelijk de veiligheid en de schaalbaarheid. De applicatie moet geschikt zijn voor onbeperkte groei en veel gebruikers en koppelingen met programma’s aankunnen. Daarnaast moet natuurlijk de veiligheid van gebruikers absoluut gegarandeerd worden. Een Single Sign-on applicatie is erg gevoelig voor aanvallen, aangezien er veel te halen valt. Daarom is het goed beveiligen en versleutelen van gegevens topprioriteit voor Secure Login.

Efficiënte modulaire opbouw

In een echte start-up stijl is de hele applicatie modulair opgebouwd. Elke klant heeft zijn eigen omgeving, er is een groot aantal beschikbare rollen en er zijn vele koppelingen beschikbaar. SecureLogin is zo geprogrammeerd dat alle lagen putten uit dezelfde code. Updates hoeven daardoor maar één keer voor de hele applicatie en alle gebruikers plaats te vinden. Dat is bovendien veiliger én sneller.

Veiligheid voorop

Veiligheid en schaalbaarheid van de applicatie zijn essentieel. Het programma moet onbeperkt kunnen groeien en veel gebruikers en koppelingen aankunnen. Maar de veiligheid blijft altijd voorop staan. Een Single Sign-on applicatie is nu eenmaal gevoelig voor aanvallen omdat er veel ‘te halen’ valt. Goed beveiligen en versleutelen van gegevens heeft daarom altijd de hoogste prioriteit.

 

lock1

Topniveau encryptie

Na uitgebreid onderzoek is gekozen voor een encryptie-methode die sinds kort ook door de goed beveiligde cyberlocker MEGA wordt gebruikt. Naast verschillende hoogwaardige veiligheidsprotocollen, gebruikt SecureLogin onder andere je eigen wachtwoord als encryptie van wachtwoorden van externe applicaties. Hackers kunnen daardoor de wachtwoorden niet kraken omdat ze je wachtwoord niet kennen!

 

 

Specificaties

  • OAUTH2 en API-koppelingen met o.a. Twinfield, Exact, Loket.nl
  • Gefaseerd testprotocol
  • Selenium automated-testing
  • Custom code in robuust applicatieframework

Way2Web als technisch partner

SecureLogin is permanent in ontwikkeling. Maandelijks worden updates uitgevoerd, functies toegevoegd en nieuwe koppelingen gemaakt. Als technisch partner speelt Way2Web daarbij een belangrijke rol. Zo zijn de testprotocollen gedeeltelijk geautomatiseerd en worden sprints in SCRUM-stijl uitgevoerd. Alles natuurlijk in zeer goede samenwerking met de klant.

 

 

mooiwerk

Veiligheid topprioriteit

Topniveau encryptie en veiligheidsprotocollen

Korte reactietijd

Code wordt maandelijks en pro-actief geüpdatet

Modulair opgebouwd

Altijd klaar voor groei en nieuwe features

Idee voor een webapplicatie? Zo maakt u een ijzersterke briefing: Download whitepaper

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.

Slimme online oplossingen

Way2Web helpt ondernemende organisaties om hun doelen te bereiken.
Profiteer ook van betere resultaten dankzij effectieve webapplicaties en CMS websites.

Minder kosten

Meer automatiseren, minder papier,
minder uren

lees meer

Meer klanten

Cross-platform, groter bereik,
betere conversie

lees meer

Slimmer werken

Real-time informatie, geïntegreerde
processen, snellere reacties

lees meer