Meer informatie Ja, ik geef toestemming

KLANT CASES

Young PostNL

OVER Young PostNL

Slimme netwerktool voor de jonge PostNL professional

Voor Young PostNL ontwikkelde Way2Web een frisse, eigentijdse website met slimme techniek aan de achterzijde. Deze jongerenvereniging van PostNL biedt medewerkers de mogelijkheid hun netwerk te versterken door deel te nemen aan evenementen, workshops en gezellige uitjes. De site is het middelpunt voor alle activiteiten en een netwerktool voor de leden. Daarnaast is het een belangrijk visitekaartje van PostNL om nieuw personeel te werven.

AdobeStock_18607589

Nieuwe online identiteit hard nodig

De oude website voldeed niet meer aan de eisen van PostNL. De vormgeving was verouderd, het inloggen voor leden gaf veel problemen en ook het beheer van evenementen verliep moeizaam. Daarnaast kon de site niet functioneren als netwerktool om leden met elkaar in contact te laten komen en zelf allerlei activiteiten te organiseren – en dat was een belangrijke wens van PostNL.

Mooi, makkelijk, snel

Online registreren of je inschrijven voor een evenement moet snel en makkelijk verlopen. Ook de mensen die op vrijwillige basis evenementen organiseren moeten eenvoudig kunnen werken met de backend van de site. Daarnaast moet de site het jonge karakter van Young PostNL uitstralen. Om optimaal gebruiksgemak en eigentijds design te garanderen is samengewerkt met Luyfel, experts in interactiedesign.

beard-businessman-coffee

Focus op evenementen en netwerken

De nieuwe website heeft een WordPress CMS met daarin verwerkt een slim evenementenbeheersysteem en een handig inlogsysteem voor leden. Leden kunnen zich inschrijven op een evenement, zien wie er verder deelnemen en onderling contact opnemen. Op het niet afgeschermde deel van de site kan iedereen zien wie en wat Young PostNL is en te bieden heeft aan nieuw, aanstormend talent.

Vriendelijk voor beheerders

In de gebruiksvriendelijke backend zijn veel processen geautomatiseerd. Via e-mail worden de beheerders op de hoogte gehouden van de gebruiksstatistieken. Het WordPress CMS is flexibel en welk deel afgeschermd is voor leden is eenvoudig te beheren. Ook is er een Mailchimp nieuwsbrieftemplate ontwikkeld, waarmee leden op de hoogte worden gehouden van de laatste evenementen en gestimuleerd worden de website te bezoeken.

Veilig omgaan met vertrouwelijke informatie

Naast gebruiksgemak voor leden en beheerders, was veiligheid essentieel. Way2Web heeft veel ervaring met applicaties voor vertrouwelijke informatie. De koppeling met het SAP-systeem van PostNL wordt in fases uitgevoerd. In de eerste fase worden handmatige imports gebruikt. In de tweede fase wordt de koppeling gerealiseerd waarmee de database van Young PostNL altijd een afspiegeling is van de SAP database.

Created with Sketch.

Eigentijdse netwerktool

  • Actuele vormgeving, uitgebreide mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk CMS met geïntegreerde custom plugins
  • Naast de website en het ledenportaal is ook de nieuwsbrief geheel in stijl opgemaakt
Created with Sketch.

Veel gebruiksgemak en functionaliteiten

  • Eenvoudig en veilig inloggen voor leden van Young PostNL
  • Geautomatiseerde notificaties voor beheerders van statistieken en gebruik
  • Gebruiksgemak voor leden én beheerders
Created with Sketch.

Veilig en flexibel

  • Slimme techniek, gespecialiseerde applicatie
  • Modulaire opbouw voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Bewezen resultaten

Hier leest u meer over websites en webapplicaties die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Niet alleen omdat we trots zijn op ons werk, maar vooral om u te laten zien hoe we hebben meegedacht en meegewerkt met onze opdrachtgevers.