Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Chris | onze nieuwe Senior developer

Een echte ondernemer word je niet, dat ben je. En als je dat eenmaal bent, wil je niet snel meer anders. Toch sloot nieuwe collega Chris zich maar wat graag aan bij het team van Way2Web. Niet ondanks, maar juist vanwege die ondernemersgeest.

Chris_Developer_Way2Web

“Als freelancer stond ik altijd open voor nieuwe opdrachten, maar nu ontstond er een dialoog met Way2Web. En daaruit bleek al snel dat er een klik is. Dankzij de diepgang van de projecten maar ook door de variatie die ik zo belangrijk vind.”

Chris is een zogenaamde ondernemende programmeur die altijd kijkt of de business case klopt en hoe hij daaraan kan bijdragen. Om de techniek op 1 te kunnen zetten, bekijkt hij eerst of het idee wel waarde toevoegt. Iets dat hij binnen Way2Web ook ziet en waardeert.

Zelf heeft hij overigens ook genoeg ideeën. Zo zette hij online community’s op, inclusief platforms en de bijbehorende toernooien. Daarmee ontwikkelde hij niet alleen steeds grotere webapplicaties maar ook zijn eigen vaardigheden. En alsof dat nog niet genoeg is, produceert hij ook nog zijn eigen tracks. Wellicht iets om te delen als de vrijdagmiddagborrel weer kan?
Welkom Chris!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.