Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Cloudflare, als een websiteschild naar de buitenwereld

Beveiliging tussen uw website en uw bezoekers

Het internet is doorlopend in beweging. Een recent voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van Cloudflare. Dit is een dienst waarmee u als het ware een beveiliging in kunt bouwen tussen uw website en uw bezoekers. Op die manier worden de spammers en bots geweerd, waardoor uw bezoekers de website sneller en beter kunnen bereiken.
Maurits 
Technisch bedrijfskundige
Directeur

De ongewenste bezoekers worden naar een CATCHPA pagina gestuurd, waardoor ze uw website niet zullen bereiken. Cloudflare doet dit door u gebruik te laten maken van de door hen opgezette DNS servers.

Lagere downtime, minder spammers

Cloudflare biedt verschillende voordelen, waaronder een kortere laadtijd van uw website voor uw bezoekers, maar ook minder spam in de eventuele reacties. Verder zorgt Cloudflare er door middel van caching voor dat bezoekers uw website zelfs tijdens downtime kunnen bereiken. Zo kunt u er met behulp van deze ontwikkeling voor zorgen dat uw website altijd op een uitstekende manier bereikbaar is. De voordelen bereiken steeds meer websitebeheerders; iets wat onder andere af te leiden valt uit het feit dat ongeveer 12% van alle internetgebruikers in aanraking is gekomen met Cloudflare tijdens de eerste 8 maanden. Het feit dat u hier waarschijnlijk niets van heeft gemerkt heeft aan hoe de voordelen van Cloudflare ook u kunnen helpen; zowel als website beheerder als bezoeker.

Cloudflare op uw website

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Cloudflare, of bent u reeds overtuigd? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van deze online ontwikkeling, of hoe het op uw website van toepassing kan zijn. Zo kunt u er voor zorgen dat uw website bijvoorbeeld altijd netjes bereikbaar is, maar uw bezoekers hier ook een stuk sneller terecht zullen komen. Dit is onder andere interessant vanwege het feit dat bezoekers graag een website bekijken die snel geladen is, waardoor uw conversies toe zullen nemen.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?