Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Colin | Onze nieuwe front-end developer

Bij onze nieuwe collega Colin draait het allemaal om het juiste plaatje. Niet alleen maakt hij de mooiste portret- en vakantiefoto’s, ook het muzikale plaatje moet kloppen. Complete R&B en Soul tracks componeert hij daarom zelf. Elk instrument vormt hij op zijn keyboard om alle puzzelstukjes, net als bij een goede front-end, naadloos in elkaar te laten passen.

Bedenken én uitvoeren

Colin heeft een uitstekend gevoel voor UX. Dat stelt hem in staat om technisch goede applicaties ook prettig in het gebruik te maken:

“Dit is waar juist in B2B-projecten meer aandacht voor mag zijn. De applicatie moet de gebruiker zoveel mogelijk faciliteren. Bij een goede applicatie draait het namelijk niet alleen om de wens van de opdrachtgever maar vooral om de eindgebruiker. Ik denk daarom juist vanuit die gebruiker.”

Colin-website

Ik denk juist vanuit de eindgebruiker, niet vanuit de opdrachtgever.

Colin startte zijn carrière eigenlijk als UX-designer. Toch bleek het daadwerkelijk bouwen van applicaties hem nóg beter te bevallen. Deze combinatie maakt dat hij de theorie en de praktijk van een gebruiksvriendelijke applicatie perfect in de vingers heeft. En daar zijn wij maar wat blij mee. Welkom Colin!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?