Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

Compleet nieuw customer panel RealHosting

RealHosting is een Nederlandse hostingprovider, gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties voor webprofessionals. Dat klanten de onderneming met gemiddeld meer dan een 9 waarderen, is geen reden om rustig achterover te leunen. Kwaliteit en klanttevredenheid kunnen altijd beter, is de filosofie van het bedrijf.

Klanten van RealHosting zijn webprofessionals (zoals Way2Web) en die zijn uiteraard nogal veeleisend. Het bestaande customer panel waar ze hun hostingzaken regelen, paste na verloop van tijd onvoldoende bij de werkprocessen en hoge standaarden van de klant.

RealHosting dashboard 2

Het panel is nu in gebruik bij de eerste groep klanten

Robuust, toekomstbestendig en schaalbaar

Way2Web heeft daarom, samen met Eagerly Internet, een volledig nieuw customer panel ontwikkeld vanuit de vraag: hoe kunnen we klanten, partners en medewerkers het beste ondersteunen bij hun processen?

Het resultaat is een robuust, toekomstbestendig en schaalbaar, modulair systeem waarvan het gebruik aanmerkelijk eenvoudiger en intuïtiever is. De applicatie is volledig opgezet vanuit microservices (Laravel/Lumen), gebouwd in Vue.js, en bevat koppelingen met o.a. OpenProvider, Plesk, Power DNS en Spam Experts.

Processen testen en verbeteren

Klanten kunnen nu heel eenvoudig, op ieder moment en zonder tussenkomst van de supportmedewerkers van RealHosting, hosting aankopen, domeinnamen instellen, etc. Via het Early Access Program worden de eerste gebruikers nadrukkelijk gevraagd om hun bevindingen te delen en de applicatie zo te verbeteren en verfijnen.

Er is nog een lange backlog van functionaliteiten en optimalisaties waaraan, ook na de uitrol naar alle klanten, gewerkt blijft worden om zo de meest gebruiksvriendelijke hostingpartner voor webprofessionals in Nederland te worden. Wordt vervolgd dus!

RealHosting is een onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS), de grootste hostingprovider van ons land. Ook zusterbedrijven van RealHosting zullen met dit customer panel gaan werken, de eerste staat al voor het najaar van 2019 op de planning.

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?