Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Dagmar | onze nieuwe marketeer

Na een marketingstudie aan de Hogeschool Utrecht, belandde Dagmar niet geheel toevallig in de IT. De vertaalslag maken van technisch taalgebruik naar lekker duidelijk communiceren vindt ze het allerleukst om te doen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Way2Web precies in haar straatje valt.

Dagmar lacht

Thuiskomen bij Way2Web

“Direct na een reis om de wereld bleek dat oude liefde niet roest: marketing is leuk maar IT-marketing nog véél leuker. Ik zag de vacature van Way2Web en besloot, hoewel ik eigenlijk al een aantal sollicitaties had lopen, toch te reageren. Zodra ik binnenwandelde bij Way2Web voelde ik me thuis, en dat is na een heel jaar zwerven best belangrijk.”

Maar wat gaat Dagmar nou eigenlijk doen? “Alles wat met marketing, interne- en externe communicatie te maken heeft, is mijn verantwoordelijkheid. Als er iets moois gemaakt wordt, zorg ik dat iedereen dat ook weet!” Welkom Dagmar!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?