Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

De beste digitale experts steunen het MKB, scholen en instellingen

De coronacrisis komt hard aan bij ondernemingen, scholen en instellingen die nog niet digitaal getransformeerd zijn. Ze zitten met vragen als: hoe maak ik van mijn fysieke winkel snel een online shop? Hoe kom ik van mijn voorraden af? Hoe hou ik contact met klanten, leerlingen of medewerkers?

De Digital Help Squad biedt raad. Gratis. Iedere dinsdag- en donderdagavond is er een online spreekuur van 20:00 tot 21:00 uur waar mensen met hun vragen terecht kunnen.

Door in te loggen via digitalhelpsquad.nl komen ze terecht bij een webinar in hun eigen regio. Meerdere digitale experts zitten klaar om ze verder te helpen. Luisteren naar vragen en antwoorden van anderen kan trouwens ook: ca. 90 mensen kunnen tegelijk deelnemen.

De Help Squad is een initiatief van DDA, de brancheorganisatie van de beste digitale bureaus van Nederland. Ook Way2Web Software doet belangeloos mee om bedrijven en instellingen in deze onzekere tijden vooruit te helpen.

Ben je of ken je iemand die met digitale vragen zit?

www.digitalhelpsquad.nl

Iedere dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?