Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

De digitale meeloopmiddag

Bij Way2Web zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde digitale talenten. Om sollicitanten een goede indruk te geven hoe het is om deel uit te maken van ons team nodigen we ze uit om een middagje mee te lopen.

GIF-Digitale-meeloopmiddag

Meelopen kan bij Way2Web gelukkig ook digitaal

Sollicitanten ontdekken hoe we hier in scrumteams software ontwikkelen en aan wat voor interessante projecten we werken. Daarnaast krijgen ze een voorproefje van de sfeer binnen Way2Web.

In februari kon dat ineens niet meer en ook nu is zoveel mogelijk thuisblijven (en werken) het devies. Bij Way2Web denken we gelukkig niet in problemen en hebben we daar ruim een half jaar geleden al een oplossing voor bedacht: digitaal aanschuiven bij een ontwikkelteam.

Voordat je als sollicitant meegenomen wordt in een (digitaal-) middagje meelopen, is er een introductievideo waarin Robert, vanuit een leeg kantoor, een kort rondje maakt langs een front- en backend developer, een product owner en onze IT-manager. Werkt prima – maar hoe eerder we elkaar weer echt kunnen ontmoeten, hoe beter natuurlijk!

Hoe ziet de meeloopmiddag eruit?

 

  • Een introductie van het team waar je mee meeloopt
  • We vertellen je alles over de huidige projecten waar we aan werken
  • Je werkt aan leuke en uitdagende codeopdrachten
  • Je krijgt een beeld van het uitdagende werk en de sfeer
  • De middag sluiten we af met interactieve sessie

Plan je meeloopmiddag

“Meer dan ooit moet je als werkgever aantrekkelijk zijn voor developers. Met alleen een goed salaris bieden ga je het echt niet redden. Je wilt als developer interessant en uitdagend werk, groeien als professional en een prettige sfeer”

Peter Paul, IT-manager van Way2Web
Lees hier waarom je als developer bij Way2Web wilt werken

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen om ons team te versterken. Bekijk snel onze vacatures.

Meld je aan voor de meeloopmiddag

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.