Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Dennis | Onze nieuwe Senior Developer

Sommige mensen komen er pas na een tijdje achter wat ze graag willen doen. Maar dat geldt niet voor onze nieuwe collega Dennis. Al op zijn achtste zei hij tegen z’n vader: “Ik wil programmeren”. Met programmeren loop je namelijk niet tegen fysieke grenzen aan: wat je kunt bedenken dat kun je maken.

Dennis aan het werk

“Programmeren is een manier om mensen te helpen en blij te maken. Iets dat veel tijd of moeite kost of zich telkens weer herhaalt, kun je ‘gewoon’ voor ze regelen. Daarbij help je ook jezelf want vrolijke mensen om je heen hebben is leuker.”

Dingen veranderen en verbeteren is wat het werk voor Dennis zo leuk maakt. Hij is van nature heel analytisch en op zoek naar voorspelbaarheid. Dat hij dingen snel doorziet maakt dat hij ook risico’s durft te nemen. Of zoals hij zelf zegt: “Door mijn grondige analyse vooraf, is het eigenlijk geen risico meer te noemen – maar gewoon een nieuw idee.”

Bij Way2Web vond Dennis gelijkgestemden. Mensen die net als hij een probleem rationeel bekijken maar ook ruimte houden voor innovatie. Die houden van oplossingen vanuit kunde en een dosis durf. Als Dennis niet programmeert knutselt hij graag met zijn kinderen of traint hij voor triatlons. Meer dan genoeg opties om een creatieve geest bezig te houden dus.

Welkom Dennis!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?