Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Design bureaus

Webdevelopment voor designbureaus

Makkelijk wordt steeds moeilijker

Designbureaus ontwikkelen online omgevingen die optimaal zijn afgestemd op de gebruiker. Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren van gebruiksgemak, begrijpelijkheid en een positieve ervaring.

Bij deze ‘voorkant’ hoort natuurlijk ook een technische ‘achterkant’ die even hoogwaardig is ingericht. De voor- en achterkant vereisen inmiddels zo veel specialistische kennis dat het niet meer vanzelfsprekend is dat één bedrijf het allemaal zelf aankan.

Uw contactpersoon
Maurits Dijkgraaf
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

Way2Web klanten Microsoft
DSC_0788

Keuzes maken

Wat is de slimste manier om daar in de toekomst mee om te gaan? Moeten designbureaus investeren in (meer) developers in huis of een groter netwerk van zzp-ers? En moeten softwareontwikkelaars meer UX-specialisten in dienst nemen?

Way2Web is ervan overtuigd dat alleen gespecialiseerde partners samen de hoogste kwaliteit kunnen leveren en de beste toekomstkansen hebben. We hebben zelf dan ook geen ambitie (meer) om interactiedesign ‘erbij’ te doen, maar gaan actief op zoek naar bureaus om mee samen te werken.

Ideale partner

Way2Web is uiteraard de ideale partner voor designbureaus. Niet alleen door de kwaliteit van ons werk, maar ook omdat wij ervoor kunnen zorgen dat er meer continuïteit in de relatie met klant ontstaat. De software is immers nooit ‘af’.

Om onze waarde als potentiële partner te vergroten gaan we daarnaast laten zien dat Way2Web niet zomaar een vakbekwame toeleverancier is maar een bedrijf met visie en ambitie. We zorgen er zo samen voor dat de opdracht een hogere kans van slagen heeft.

Dit bewijzen we onder andere door onderzoek en publicaties (blog/vlog). We gaan in kaart brengen hoe designbureaus hun toekomst zien als het gaat om softwareontwikkeling voor de online omgevingen die ze ontwerpen.

Esther

Waarom Way2Web?

  • Gegarandeerd werkende softwareoplossingen, binnen tijd en binnen budget.
  • ISO als kwaliteitskeurmerk voor het intern kunnen verkopen van de opdracht, bijvoorbeeld bij de IT-afdeling van een opdrachtgever.
  • We snappen de grille van een bureau en dat dingen soms ‘moeten’, dus werken daar ook aan mee (‘we zijn geen staccato type IT’ers’)
  • We hebben oprecht respect voor hun werk

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?