Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Dominik | onze nieuwe developer

Als je van je hobby je beroep maakt, hoef je geen dag meer te werken. Dat moet onze nieuwe collega Dominik ook gedacht hebben. Hij werkte namelijk als customer success manager maar wilde toch eigenlijk liever programmeur zijn.

Dominik en Tim Way2Web

Dominik begon met programmeren door het ontwikkelen van videogames voor zijn kinderen

Dominik begon met het ontwikkelen van videogames voor zijn kinderen en leerde daardoor snel bij. Met extra opleidingen en bootcamps stoomde hij zichzelf klaar voor het vak.

Wat ben ik blij dat ik als professioneel developer aan de slag kan. Want dit is dus wat ik écht wil.

Bij Way2Web hoopt Dominik, dankzij zijn ruime ervaring met klantcontact en zijn passie voor code, echt het verschil te maken voor opdrachtgevers. Hij houdt van uitdagingen en wil graag het beste uit zichzelf halen. Tel daarbij op dat Way2Web de lat hoog legt en je hebt een succesformule te pakken.

Dominik schrijft niet alleen code, maar ook af en toe een filmscript, bijvoorbeeld voor het 48 Hour Film Project. Is er eigenlijk iets dat hij niet kan? Ja hoor. Een beetje fatsoenlijk spelen op de basgitaar die hij al 15 jaar heeft bijvoorbeeld. Er blijft altijd iets te leren dus. Welkom Dominik!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.