Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Drie op een rij: FD Gazellen Award 2020!

Wat waren we trots toen we vorig jaar voor de tweede keer op rij de FD Gazellen Award voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland, in ontvangst mochten nemen. Maar hoe leuk ook, zo’n award is natuurlijk geen reden om achterover te leunen.

We wilden dóór! Door met ondernemen, innoveren en duurzame relaties opbouwen. Door met het verbeteren van onze organisatie door stevig te investeren in onze mensen & processen. En door met nieuwe successen boeken voor en vooral mét onze opdrachtgevers.

Dat lukte, en hoe. We zijn er enorm trots op nu ook de FD Gazellen Award 2020 in de wacht gesleept te hebben. Met dank aan onze opdrachtgevers en het fantastische team. Maar uiteraard opnieuw geen reden om achterover te leunen – we gaan dóór!

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad. Het belangrijkste criterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, maar er wordt ook gekeken naar winst en groei van het aantal werknemers, naar de veranderingen in je organisatie én daarbuiten, en naar je ambities.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?