Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Driejarig contract Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft de samenwerking met Way2Web Software met drie jaar verlengd. Way2Web ontwikkelde voor KHN de onlineapplicatie “Er zijn regels”, waarmee gegevens over horecaontzeggingen worden vastgelegd en heel makkelijk toegankelijk zijn voor horecaondernemers.

KHN

Eveline Doornhegge (KHN) en Maurits Dijkgraaf (Way2Web Software) samen op de Horecava

KNH vertegenwoordigt 20.000 horecaondernemingen. Men wil er met deze applicatie voor zorgen dat uitgaan veilig en gezellig blijft en overlastgevers kunnen worden geweerd. Inmiddels worden er in 30 regio’s duizenden ontzeggingen bijgehouden.

In het verleden stuurden ondernemers gegevens over overlastgevers gewoon via de mail naar collega’s, maar dat is in strijd met de privacywetgeving. Het online portaal voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving en is volkomen afgeschermd voor derden.

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor KHN van cruciale betekenis. De ISO-certificeringen van Way2Web gaven dan ook de doorslag om opnieuw voor ons te kiezen. De komende drie jaar blijven we werken aan de veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?