Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Dutch Digital Agencies

Sinds enkele maanden staat er een nieuw vignet op onze site: Dutch Digital Agencies. Wat is dat voor een club en waarom horen we daarbij? Robert geeft antwoord

Dutch Digital Agencies

Sinds enkele maanden staat er een nieuw vignet op onze site: Dutch Digital Agencies. Wat is dat voor een club en waarom horen we daarbij? Robert geeft antwoord.

” Software speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en de techniek wordt steeds complexer. Toch mag iedereen zich softwareontwikkelaar noemen en is er nauwelijks sprake van regelgeving of kwaliteitseisen. Dat vinden wij een slechte zaak.

 

 

Bij Way2Web staan kwaliteit, bedrijfszekerheid en veiligheid centraal. Daarom werken we met de modernste technieken en volgens de laatste standaarden. We blijven continu investeren in onze werkprocessen en in de kwaliteit van onze mensen. Maar dat is nog niet genoeg.

Sinds februari zijn we lid van Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in ons land. Binnen DDA delen we kennis en ervaringen met andere toonaangevende bureaus.

Deze vereniging heeft als doel om onze razendsnel groeiende industrie verder te professionaliseren. Daarnaast biedt het een platform om te overleggen en samen te werken met andere organisaties, instanties en overheden. Nederland digitaliseert in hoog tempo en dat kun je niet serieus genoeg nemen!”

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?