Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Eerste WomenHack Utrecht bij Way2Web

Kijk, daar zijn we nou trots op: Way2Web is host voor de eerste WomenHack Utrecht op maandag 24 juni 2019.

WomenHack is een wereldwijde community die zich sterk maakt voor meer inclusiviteit en diversiteit binnen de technologiesector – ondanks de naam gaat het daarbij overigens niet alléén om vrouwen dus, ook mannen zijn welkom.

Tijdens een WomenHack bijeenkomst vinden er 5-minuten speeddates plaats tussen bedrijven en geïnteresseerde kandidaten voor jobs als developer, designer of product owner. Dus ben je op zoek naar een baan of zoek je bijzondere talenten voor je team? Meld je dan aan via de werkgevers- of kandidatenpagina op EventBright.

Way2Web is overigens al jaren een warm voorstander van inclusief werkgeverschap en meer diversiteit in de IT-branche. Het doet ons dan ook veel plezier om WomenHack te kunnen ontvangen in ons geheel vernieuwde, bijna twee keer zo grote kantoor in Utrecht.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?