Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Elwin en Nick | Onze nieuwe Product Owners

Deze keer stellen we niet een maar twee nieuwe medewerkers aan je voor. Elwin en Nick zijn vlak na elkaar gestart bij Way2Web en ook nog eens allebei product owner. Hoog tijd voor een introductie.

Elwin_product_owner_Way2Web1

Kwaliteit boven quick wins, daarop baseert Elwin zijn keuzes in projecten

Elwin is via een aantal omzwervingen in het vak beland. Na zijn studie Communication & Multimediadesign begon hij in de e-mailmarketing. Daar bleek al snel dat hij graag in concepten dacht en het hele project wilde overzien in plaats van maar een klein deel.

Bij Way2Web voelde Elwin zich direct onder gelijkgestemden. Hij herkende de intrinsieke motivatie om samen iets op te bouwen. Kwaliteit boven quick wins en echt de tijd nemen om opdrachtgevers te begrijpen.

“Als product owner breng ik telkens ideeën bij elkaar. Samen met opdrachtgevers en het team kom je steeds een stap verder. Je verbindt als het ware de business met de IT door het vertalen van hun visies.”

De drive om iets compleet op te zetten en af te ronden, werkt ook door in zijn nieuwe privéproject: hij is sinds deze week de trotse eigenaar van een busje. En dat busje wil hij eigenhandig tot camper omtoveren. Rondtrekken en lekker de natuur in, dat is het doel. Maar eerst dus even een ‘kleine’ verbouwing.

Nick_product_owner_Way2Web1

Nick heeft de droom om ooit nog een ultramarathon te lopen op IJsland

Bij Nick speelde een vergelijkbare overweging mee om als product owner aan de slag te gaan:

“De laatste jaren weet ik dat mijn kracht ligt in het samenbrengen en verbinden van de juiste mensen. Ik wil de oplossing vinden die de meeste waarde toevoegt. Wat kost het, wat levert het op en wie hebben we daarvoor nodig. Zo garandeer ik het beste resultaat.”

Na zijn bachelor International Business startte ook hij zijn carrière bij een e-mailmarketingpartij. Langzaam schoof hij steeds meer op richting de techniek daarachter en richtte hij zich op de klantwensen voor het product. Vanuit daar was de stap naar PO heel klein.

Naast zijn baan behaalde hij afgelopen jaar ook zijn master IT Governance & Assurance in Antwerpen. Dat stilzitten niet bij hem past blijkt, naast werk en studie, ook uit zijn hobby’s. Trektochten maken, hardlopen en trailrunning, hij draait er zijn hand niet voor om. Nick heeft de droom om ooit nog een ultramarathon te lopen op IJsland. Hij moet alleen nog even beginnen met trainen. Hoewel, de 80 kilometer lange Kennedymars van Sittard liep hij al een keer of zeven. Dat komt wel goed dus.

Welkom Elwin en Nick!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.