Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Elwin | onze nieuwe developer

Developers zijn creatieve geesten. Om een vraagstelling in code te vangen moet je namelijk niet alleen het probleem begrijpen, maar ook de oplossing “zien”. Die vertaalslag maken is wat development een creatief vak maakt.

Way2Web Elwin en team

Bij onze nieuwe collega Elwin zie je dit terug in zijn code, maar ook in zijn interesse in sociaal ondernemerschap en in zijn hobby’s: schilderen, fotografie en lettering. En mocht je denken dat hij dus vooral stil zit, heb je het mis: deze sportieveling loopt gewoon een halve marathon in 1 uur en 38 minuten.

“Mijn interesse in vormgeving en esthetiek, gecombineerd met een analytische benadering en doorzettingsvermogen, zorgt ervoor dat ik altijd blijf kijken naar de techniek van de applicatie én de invalshoek van de eindgebruiker. Net zolang totdat het goed is.”

Na de opleiding Informatica kon hij meteen aan de slag bij zijn stagebedrijf. Hier werkte hij o.a. mee aan een E-Health webapplicatie en een native app voor thuiszorgmedewerkers. Zijn interesse in Way2Web Software werd niet alleen gewekt door onze werkwijze en professionaliteit maar juist ook door de inclusiviteit waar Way2Web voor staat. Technisch én sociaal dus. Net als hijzelf. Welkom Elwin!

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?