Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Elwin (programmeur bij Way2Web) te zien bij Omroep MIK

Ik kan laten zien wat ik kan

‘Ik kan laten zien wat ik kan’ is een programma van Omroep Mik, een online omroep voor en door jongeren met een beperking. Afgelopen week was Elwin van Huissteden hierin te zien, sinds juni werkzaam als programmeur bij internetbureau Way2Web. Elwin heeft het syndroom van Asperger. Hoe hij hier mee om gaat, ziet u in deze aflevering van ‘Ik kan laten zien wat ik kan’.

 

Internetbureau Way2Web is hét internetbureau voor uw CMS website en webapplicatie in Utrecht. Sinds 2007 voorzien wij onze klanten van full-service oplossingen op het gebied van websites en webapplicaties.

Eén van onze kernwaarden is dat iedereen een kans verdient en dat een beperking professioneel werk niet hoeft te belemmeren. Via een nauwe samenwerking met het UWVen USG Restart begeleiden wij jongeren die graag aan de slag willen in een begripvolle omgeving. Om die reden is Way2Web geselecteerd als één van de succesvolle cases voor het programma ‘Ik kan laten zien wat ik kan’ van Omroep Mik.

Onze visie is dat techniek niet het doel is, maar dat deze moet worden ingezet op de gebieden waar de klant de behoeften heeft. Door het gestructureerd in kaart brengen van de behoefte van de klant, werken wij efficiënt naar het gewenste resultaat. Dit resultaat bestaat bijvoorbeeld uit een website, webshop, een online (web)applicatie of een combinatie van die drie.

Door het inzetten van de nieuwste technieken (HTML5, responsive design) wordt de klant verzekerd van een oplossing die klaar is voor de toekomst. In combinatie met een passend open-source Content Management Systeem is de inhoud van de website (teksten, foto’s en video’s) eenvoudig te beheren.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of bent u benieuwd naar het traject dat wij samen met Elwin, USG Restart en het UWV hebben opgestart? Dan kunt u contact opnemen met internetbureau Way2Web via Maurits Dijkgraaf, 030 8200 358.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?