Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Esther

onze nieuwe accountmanager

We hebben echt geen Diversity Officer nodig om te weten dat de man-vrouwverhouding binnen Way2Web niet helemaal in balans is. Vandaar dat we dubbel blij zijn me onze nieuwe accountmanager Esther. Wie is zij?

“Mijn achtergrond is nogal breed. Na de middelbare school heb ik het Vakdiploma Retail en het Ondernemersdiploma gehaald en meerdere trainingen gevolgd op het gebied van management, sales en coaching. Ik heb gewerkt als relatiemanager en teammanager maar ook als uitvaartconsulent bijvoorbeeld! ”

Esther
accountmanager

Affiniteit met software, hart voor sales

“Ik heb affiniteit met software en werk graag in een organisatie waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Way2Web groeit en heeft volop ambities en daar wil ik als accountmanager graag aan meewerken. Door bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen en door te netwerken en nieuwe contacten te leggen.”

 

 

Esther is gewend om met klanten samen te werken op directieniveau om optimaal aan hun behoefte te voldoen. Maar ze haalt ook veel inspiratie en voldoening uit het samenwerken en samen vieren van successen met een gedreven en dynamisch team. Dat beloven dus mooie dagen te worden en daar verheugen we ons op!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?