Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Ezra | onze nieuwe back-end developer

Als er iets gebouwd kan worden, dan moet je bij Ezra zijn. Wij hebben het dan over software, zijn vrienden weten hem vooral te vinden als er geklust moet worden. Met twee rechterhanden is het voor hem geen probleem om even bij te springen.

Way2Web Ezra interview

Bescheiden snowboarder

Na een opleiding applicatie-ontwikkeling in Ede heeft Ezra eerst een tijd aan één product gewerkt. “Bij Way2Web kijk ik ernaar uit om de diepte in te kunnen en tegelijkertijd aan uiteenlopende projecten te mogen werken. Zo help ik telkens klanten bij hun vraagstukken en houd ik het voor mezelf afwisselend.”

Buiten zijn voorliefde voor snowboarden kun je Ezra ook heel gelukkig maken met een goede pot honkbal of een avondje gamen. Voor een unieke kwaliteit van Ezra moesten we even te rade bij zijn vrouw. Nu weten we dat, buiten dat hij bescheiden is, we er iemand bij hebben met met oog voor detail én een enorm doorzettingsvermogen. En dat past uitstekend bij Way2Web. Welkom Ezra!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?