Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Florian

onze nieuwe back-end developer

“Door mijn mentaliteit, mijn bijzondere omstandigheden en de vaardigheden die ik heb opgedaan, beschik ik over kwaliteiten die je niet vaak samen ziet. Ik ben goed in programmeren, audio engineering, muziek componeren en spelen, en het leren van gesproken talen. Mijn blindheid geeft me een unieke kijk op sommige situaties.”

Een echte ‘jack of all trades’

Onze nieuwe back-end developer Florian doorliep het gymnasium en studeerde Informatica aan de HAN in Arnhem. Daarna werkte hij als stagiair en als vaste medewerker bij onder andere Kieskeurig, Fabriquartz en Microsoft. Dat Way2Web werkt met Laravel sprak hem meteen aan. Net als het hoge niveau van de interessante projecten op onze website.
Florian
back-end developer

 

“Ik besloot dat dit de plek zou worden waar ik me als programmeur en persoon verder kan ontwikkelen. Ik verwacht leuke en uitdagende projecten en zie uit naar de samenwerking binnen een gezellig en professioneel scrum-team.” 

Florian heeft een relaxte instelling, krijg je moeilijk kwaad en is altijd in voor een grapje. Zo iemand hebben we graag in ons team natuurlijk. En o ja, hij komt niet alleen maar samen met zijn geleidehond Kay – van harte welkom!

Kay- de hond van Florian

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?