Meer informatie Ja, ik geef toestemming
GAP-Analyse

Richt uw processen slimmer in met de business GAP-analyse

Digitale kansen ontdekken - en benutten!

De digitale transformatie van onze samenleving is in volle gang. Alleen maar een goed product hebben is niet meer voldoende. De bedrijven die de digitale mogelijkheden optimaal benutten zijn vrijwel altijd koplopers in hun branche.

Ze creëren maximale waarde voor de klant. En hebben hun organisatie zo ingericht dat ze sneller en goedkoper werken en zelfs geen extra personeel nodig hebben om te groeien. De klant doet in een digitale omgeving namelijk heel veel zelf.

Heeft u ook het gevoel dat uw organisatie beter kan?
Wilt u groeien maar komt u onvoldoende vooruit?
En heeft u geen idee waar te beginnen?

Met een business GAP-analyse weet u binnen 4 weken waar voor u kansen liggen dankzij verdere digitalisering. En hoe u dat stap voor stap realiseert. Praktische en waardevolle informatie dus. Voor een vast bedrag. Zonder verdere verplichtingen.

RealHosting
IstSolGap5

Hoe gaan we voor u aan de slag?

Als technisch bedrijfskundigen brengen we allereerst in kaart hoe u nu werkt. Processflows maken inzichtelijk wat de bedrijfsprocessen zijn. We interviewen medewerkers. En we analyseren welke softwaresystemen u gebruikt. We kijken naar uw bedrijfsdoelstellingen. En we inventariseren bedrijfsbreed waar de knelpunten zitten.

Wat gaat er niet goed of niet goed genoeg? Wat ontbreekt en wat is misschien helemaal niet nodig? Van daaruit komen we met een advies. Kan software uw processen verbeteren? En zo ja, hoe kan dat gerealiseerd worden? Binnen 4 weken beschikt u over overzichtelijk en praktisch advies, gericht op concrete resultaten. Een belangrijke stap op weg naar een succesvolle digitale transformatie van uw onderneming.

Waar liggen uw kansen?

De business engineers van Way2Web brengen uw bedrijfsprocessen en systemen grondig in kaart en krijgen snel boven tafel waar voor u de beste kansen liggen met bestaande, nieuwe of opnieuw ingerichte systemen. Het is onze ervaring dat er wel geïnvesteerd is in digitalisering van bijvoorbeeld verkoop, productie en administratie, maar dat de afstemming tussen deze processen niet optimaal is. En juist dat is een onmisbaar element van de digitale transformatie. Met het slimmer inrichten van uw bestaande systemen is vrijwel altijd direct een enorme slag te maken.

 

 

3 Collega's die elkaar helpen door samen achter een computer te werken

Waarom Way2Web?

  • Snel inzicht in uw werkprocessen (3 – 4 weken)
  • Meer draagvlak binnen de organisatie voor veranderingen
  • We weten alles van online en bouwen daarna dus ook moeiteloos webportalen of geïntegreerde websystemen
  • Aanzienlijke kostenbesparingen door meer grip op het traject
  • Focus op concreet werkend resultaat, geen eindeloze rapporten

Voor Uitzendorganisatie Goodmorning werkte Way2Web stapsgewijs via de GAP-analyseaan de implementatie van een nieuw ERP-systeem, geïntegreerde webportalen voor dagelijkse communicatie met >1500 uitzendkrachten en klanten, en een nieuwe website.

bekijk deze case

De business engineers van Way2Web zijn bedrijfskundigen met veel IT-kennis en ervaring met complexe softwareprojecten voor bijvoorbeeld Dopper, Repay en Ter Steege. Als ondernemers willen we u helpen om een beslissende stap voorwaarts te zetten. Want ergens sámen een succes van maken, dat is wat ons inspireert.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?