Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

Gratis app voor de zorg:
Diagnose en advies op afstand

Nu het coronavirus huishoudt is het een prangende vraag: hoe kun je op afstand toch goed voor cliënten of patiënten zorgen? En hoe verlaag je de drempel om (toch) contact op te nemen en het te hebben over gevoelige onderwerpen? Digitale innovatie biedt een oplossing.

Way2Web Software ontwikkelt gebruiksvriendelijke mobiele apps waarmee je heel simpel belangrijke informatie deelt met een arts of een andere zorgverlener. Deze kan daardoor, zonder de patiënt te ontmoeten, adviseren of doorverwijzen. Een gestroomlijnd proces waarbij data veilig zijn en eigendom van de gebruiker blijven.

We stellen zo’n app de komende maanden gratis ter beschikking aan zorgverleners, ziekenhuizen en andere medisch specialisten. Omdat we gebruik maken van bestaande, zelf ontwikkelde modules, is een (schaalbare) app zeer snel beschikbaar.

Apps, gemaakt voor iedereen

De apps kunnen naar wens en behoefte worden ingericht met eenvoudige vragen voor de intake. Ook kan er bijvoorbeeld een foto, voiceclip of video worden meegestuurd. De apps zijn ontwikkeld volgens alle industrienormen en voldoet aan de volgende eisen:

  • Eenvoudig te bedienen voor iedereen
  • Ook geschikt voor oudere smartphones
  • Uitstekende beveiliging (ISO 27001 & NEN 7510)
  • Geschikt voor grote groepen zorgverleners & patiënten
  • Delen van allerlei soorten data (bijv. foto, video of voiceclip)
Screens-corona-app-DEF

Stabiel en veilig

Contacten met een zorgverlener via bijvoorbeeld WhatsApp, zijn niet veilig genoeg. Bovendien worden gevoelige persoonsgegevens opgeslagen in datacenters in bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

Onze apps zijn ISO 27001/NEN 7510 gecertificeerd. Inloggen vindt plaats via 2-factor authenticatie. Alle communicatie is versleuteld. En dataopslag vindt uitsluitend plaats in gecertificeerde Nederlandse datacenters.

 

Bevordert vroegsignalering

Apps werken drempelverlagend, niet iedereen kan of wil naar een ziekenhuis gaan. Zorgverleners kunnen op een zelfgekozen moment reageren. Afspraken maken en een fysieke ontmoeting zijn niet nodig. Daarnaast bevordert apps vroegsignalering en worden zorgkosten verlaagd.

Nu de zorg steeds zwaarder onder druk komt te staan, stellen we deze apps de komende maanden graag gratis ter beschikking. We vragen alleen een vergoeding voor het beschikbaar maken van de app in de App Store (iOS) en Play Store (Android).

Geïnteresseerd? Bel Robert Horsmans op 06 – 55 89 67 36

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?