Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Herman | Onze nieuwe developer

We zijn supertrots op onze bedrijfscultuur en die willen we heel graag behouden. Maar hoe weet je nou tijdens het zoeken naar nieuwe collega’s waar je op moet letten? Soms is het makkelijker dan het lijkt. Je neemt gewoon een duiker aan.

Way2Web Herman lacht

De diepte in

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, want zoveel duikers zijn er nou ook weer niet in Nederland. En dan bedoelen we niet alleen de mensen die vissen spotten op 18+ meter diepte. We bedoelen duikers in hart en nieren, mensen die écht de diepte in willen. Zoals Herman.

“Bij Way2Web merkte ik al snel dat ik niet alleen een bijdrage kan leveren aan waardevolle software, maar dat ik mezelf ook nog veel verder kan ontwikkelen. Er zit ontzettend veel kennis, die ook echt gedeeld wordt. De teams zijn hecht en de software wordt gemaakt mét de klant, niet alleen voor de klant”

Waar Herman zich in vastbijt, daar wil hij ook alles over weten. Duiken, snowboarden, whisky, het framework Laravel, of zelf een paludarium (combi tussen aquarium en terrarium) bouwen, als hij eraan begint, is hij binnen no-time expert. Tel daarbij op dat Herman een echte sfeermaker is en je hebt een nieuwe collega om blij mee te zijn. Welkom Herman!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?