Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Ian | onze nieuwe developer

Bij Way2Web zijn we eraan gewend om dingen soms net even anders te doen. Onze werkwijze is standaard maar onze manier van complexe vraagstukken oplossen zeker niet. En laat dat nou iets zijn waar onze nieuwe developer Ian zich helemaal in kan vinden.

Way2Web Ian Peter Paul

Programmeren kun je leren

“Tijdens mijn studie Theologie heb ik een half jaar informatica meegepikt. Computers, tech en programmeren waren altijd al een hobby en ik wilde zien wat m’n niveau was. Dit beviel zo goed dat de hobby m’n werk werd en theologie m’n hobby”.

Na zijn studie ging hij als freelancer aan de slag en met het aantal klanten en projecten, groeide ook zijn programmeerkennis enorm. Ian is als autodidact zeer bedreven in de twee frameworks waar we mee werken, Laravel en Vue.js. “De juiste combinatie tussen front- en backend maakt het verschil voor applicatie én de klant. De open-source frameworks hebben een grote en betrokken community waardoor je snel mooie en effectieve code leert maken”.

Nu hij van z’n hobby zijn werk gemaakt heeft, zou je kunnen denken dat hij de hele dag alleen maar programmeert. Niks in minder waar: je vindt hem namelijk ook aan de klimmuur, op een snowboard of in een wedstrijdzeilboot. Veel afwisseling dus. Precies wat hem ook zo aantrok in de projecten bij Way2Web. Welkom Ian!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?