Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Inge | Onze nieuwe officemanager

Na haar studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, heeft Inge als marketing- en communicatiemedewerker onder andere veel beurzen georganiseerd. De overstap naar een rol als officemanager was een logische, aangezien ze veel energie krijgt van dingen regelen en organiseren.

Zo iemand hadden we bij Way2Web dus precies nodig! Ze springt meteen in het diepe met de ingrijpende verbouwing en uitbreiding van ons kantoor. Maar ook daarna is het haar taak om er, als een duizendpoot en een spin in het web, voor te zorgen dat alles hier op rolletjes verloopt. Inclusief aquariumbeheer!

Aan het eind van de werkdag gaat Inge altijd even op bezoek bij Ashley, al acht jaar haar eigen paard. In het weekend, op haar vrije woensdag of op mooie zomeravonden, kun je de beide dames zomaar tegenkomen in de bossen rond Austerlitz.

Inge_Website

“Het gevoel bij Way2Web was direct goed”

Waarom Way2Web? Na een eerste gesprek en een lunch met collega’s, wist ze dat het goed zat. Het gevoel is er. Het totaalplaatje klopt. Inge heeft overigens altijd bij IT-bedrijven gewerkt. En hoe je moet omgaan met al die developers hier, is ook geen probleem – ze is zelf met een back-end developer getrouwd. Welkom Inge!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?