Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Online offertetool bespaart klant en aanbieder veel tijd

Iets organiseren voor grote groepen vrienden of collega’s? Uitzoeken wat mogelijk is en een offerte aanvragen kan behoorlijk tijdrovend zijn. Bij Strandtent Solbeach in Scheveningen hebben ze daar nu een slimme oplossing voor.

Bij Strandtent Solbeach in Scheveningen hebben ze daar nu een slimme oplossing voor.

Op www.solbeach.nl klikt de klant letterlijk een compleet verzorgd uitje bij elkaar en weet hij meteen wat de prijs is. De onderliggende tool is ontwikkeld door Way2Web maatwerk software en in mei gelanceerd. De eerste twee weken zijn op deze manier al 200 offertes uitgebracht en heeft de strandtent meer dan 100 arbeidsuren bespaard.

De online tool, die vooral bedoeld is voor (grotere) groepen, laat in 5 stappen zien wat een middag, avond of dagje aan zee kost. Inclusief eten, drinken en activiteiten. Verschillende activiteiten combineren, rekening houden met speciale eetbehoeftes of drank afkopen voor een vast bedrag, het is allemaal mogelijk. De tool genereert vervolgens een, uiteraard vrijblijvende, offerte en verstuurt deze per e-mail.

De offertetool betekent niet alleen gemak en duidelijkheid voor de klant, maar bespaart ook Solbeach veel tijd en moeite. Traditioneel een offerte uitbrengen kost namelijk ruim een half uur – heen en weer bellen en mailen niet meegerekend. Sinds de tool live is, zijn er al 200 offertes aangevraagd. Pure tijdwinst voor Solbeach dus.

Direct naar de offertetool

Het automatiseren van offerteaanvragen lijkt in eerste instantie onpersoonlijker. Juist de tijdsbesparing in het eerste stadium geeft ruimte voor een persoonlijke benadering in het vervolg. Wij weten namelijk al grotendeels wat de klant wil en kunnen daar dan op inspelen!

 
Marcel Dijkstal, eigenaar Strandtent Solbeach

logo solbeach small

 

Strandtent Solbeach is al sinds 1999 een begrip in Scheveningen. Door de bijzondere locatie en de uitstekende keuken, maar zeker ook door de vele mogelijkheden om samen iets leuks te doen. Dankzij activiteiten als powerkiten, salsadansen of een BBQ-workshop, is Solbeach bovendien een zeer gewilde locatie voor grote privé- en bedrijfsfeesten.

W2W-hor_CMYK 500x74

 

Internetbureau Way2Web uit Utrecht ontwikkelt vanuit een technisch bedrijfskundige inslag online applicaties op maat voor het MKB en is de vaste IT-leverancier van Solbeach.

Meer te weten komen over de offertetool van Solbeach? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?