Meer informatie Ja, ik geef toestemming

Way2Web is nu ook ISO 27001 / NEN 7510 gecertificeerd!

Zeker van je zaak

Way2Web is nu ook ISO 27001 / NEN  7510 gecertificeerd! Na onze ISO 9001 certificering waaruit blijkt dat je bedrijfsvoering helemaal op orde is, geeft het ISO 27001 certificaat aan dat je voldoet aan alle (internationale) normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

NEN 7510 is een aanvullende (Nederlandse) norm voor beveiliging van informatie uit de gezondheidszorg. Het is voor klanten, leveranciers en stakeholders het bewijs dat veiligheid topprioriteit heeft in de bedrijfsvoering.

Way2Web is ISO 9001 / ISO 27001 / NEN 7510 gecertificeerd

Tot in de details

Tot in de detailsHet is bepaald geen geringe opgave om aan de vele eisen te voldoen. Het gaat namelijk niet alleen om de techniek. Ook de fysieke omgeving en het gedrag van mensen kunnen een risico voor de veiligheid vormen. Je kijkt continu naar de data waar je mee werkt en hebt goed georganiseerd wie toegang hebben tot deze data en wat ze ermee mogen doen.

Je moet altijd ’in control’ zijn. En dit vereist nogal wat. Zo hebben we, om maar een detail als voorbeeld te noemen, precies vastgelegd in welke ruimtes klanten of anderen mogen komen en dat er altijd iemand wordt aangewezen die op een gast let tijdens een bezoek.

 

 

 

 

 

“Veiligheid heeft topprioriteit bij onze klanten en bij Way2Web. Deze certificering is de formele bevestiging van de hoge kwaliteit die we al jaren nastreven en waar we ook in de toekomst aan blijven werken.”

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur

 

Een betrouwbare partner

Slechts een handjevol bedrijven in onze branche zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd – dus daar zijn we best een beetje trots op! Maar veel belangrijker nog: het is voor klanten en leveranciers de garantie dat Way2Web een betrouwbare partner is. Over veiligheid, bedrijfszekerheid en continuïteit hoeven ze zich geen zorgen te maken.

 

Way2Web Software is ISO 9001, ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd

 

Certificering zal in de toekomst steeds vaker een voorwaarde voor samenwerking zijn. Niet alleen bij de opdrachtgever overigens. Ook bij hún klanten, de gebruikers van maatwerk software. Op die toekomst is Way2Web helemaal voorbereid.

In dit artikel lees je meer over het BIV-model dat we gebruiken om de veiligheid van informatiesystemen, bedrijfsprocessen en data te bewaken.

 

Verder praten over onze werkwijze?