Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Jim, onze nieuwe full-stack developer

Hij bedacht dat het wel leuk zou zijn om naar Australië te fietsen – en deed het vervolgens gewoon. Een echte doorzetter dus, onze nieuwe developer Jim:

Ik denk dat dat mijn sterkste punt is, als ik iets doe, doe ik het goed. Zowel zakelijk als voor mijn hobby’s: het succesvol van start tot finish brengen van een plan of project is wat mij energie geeft, en waar ik dan ook altijd vol voor ga.

Jim en Sare Way2Web Software

Als developer heeft Jim eerst vooral focus gehad op e-commerce en design. Commercieel denken gaat hem daarom makkelijk af, en gebruiksvriendelijkheid zit ingebakken. Deze skills heeft hij vervolgens meegenomen naar de backend om dieper in de logica en processen achter een applicatie te duiken. Aanvankelijk deed hij dat via zijn eigen bedrijf in Japan en vervolgens bij een cryptocurrency partij in Bangkok.

Eenmaal terug in Nederland zocht hij een organisatie die zijn visie op software deelt en waar hij binnen een leuk team kan werken aan innovatieve projecten. Dat heeft hij, gelukkig voor ons, weten te vinden bij Way2Web. Welkom Jim!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.