Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Robert Horsmans Leestijd 2 min.

Kwaliteitsslag dankzij JIRA service desk

Kwaliteitsslag dankzij JIRA service desk

Sinds twee maanden is de JIRA service desk van Way2Web operationeel. Maurits Dijkgraaf  legt uit waarom dat een bijzondere stap vooruit is.

Vertrouwen essentieel

“Met de bedrijfskritische applicaties die wij ontwikkelen moeten onze opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat alles correct werkt. Daarom blijven we de kwaliteit van onze service en support steeds verbeteren. Dankzij de JIRA service desk is de doorlooptijd van tickets nu flink korter.”

Duidelijke taal voor klant en programmeur

JIRA Service Desk is state-of-the-art software en wordt ook gebruikt door bijvoorbeeld Twitter en Spotify. De intake van een supportvraag wordt gestructureerd in duidelijke stappen. Een vraag van een klant wordt geïnterpreteerd, herschreven en teruggekoppeld. Dat voorkomt misverstanden en ook intern is het voor de programmeurs duidelijk wat er precies verwacht wordt.

Grondige voorbereiding

“Het is geen oplossing die je zomaar even implementeert”, vervolgt Maurits, “ons supportteam heeft de behoeftes, voorkeuren en verwachtingen van de klant de afgelopen maanden nauwkeurig in kaart gebracht en in de software verankerd. Daardoor wordt iedere aanvraag nu op precies dezelfde manier verwerkt”.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?