Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Joren | Onze nieuwe senior consultant

Wie succesvol wil zijn in een wereld waarin de omstandigheden permanent veranderen, moet in staat zijn om telkens weer te groeien, te leren en innoveren. Met de juiste tools en goed ingerichte processen faciliteer je dat.

Ons nieuwste teamlid Joren weet als geen ander hoe je dat aanpakt. Na zijn studie Innovation Management aan de TU Eindhoven deed hij als consultant veel ervaring op met het in lijn brengen van business en IT bij diverse organisaties en ook hands-on met een eigen SaaS-startup. Zowel strategisch als operationeel is Joren dus volop gekwalificeerd om aan de slag te gaan als Business Engineer.

Joren Business Engineer

‘Met de Business Engineers ontdekken we de vraag áchter de vraag’

Deze nieuwe dienst bij Way2Web (waarover later meer) belooft een mooie uitdaging te worden – maar daar houdt hij van. Dat Joren graag buiten z’n comfortzone treedt blijkt wel uit een van z’n hobby’s: trailrunning, off-the-road hardlopen over afstanden van soms wel 50 km of meer. Welkom Joren!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?