Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Jorick | Onze nieuwe developer

Samenwerking en een flinke dosis uitdaging, dat is wat onze nieuwe senior developer Jorick zoekt in een baan. En laat Way2Web nou meer dan genoeg leuke én uitdagende projecten hebben, waar samen met ambitieuze teams hard aan gewerkt wordt. Niet verrassend dat wij direct een uitstekende match zagen. Jorick zelf zag het gelukkig ook meteen zitten:

“Ik hou van mooie code. Code waar over nagedacht is en die daarom ook toekomstbestendig is. Het is eigenlijk net als met de bouw van een huis: de fundering moet goed zijn, anders blijft wat je bouwt nooit staan.”

Jorick en Jochem

Dat hij graag mooie code wilde maken, wist Jorick al op tienjarige leeftijd. Hij kreeg een map vol codeopdrachten te pakken en zette spontaan zijn plannen om brandweerman en piloot te worden in de ijskast. Programmeren, dat bleek de droombaan. Een aantal jaren en een opleiding technische informatica verder, kon hij aan de slag.

Stilzitten is zijn grootste nachtmerrie en bij Way2Web hoopt hij daarom al zijn energie kwijt te kunnen. Niet alleen in de code, maar ook in architectuur, DevOps, databeveiliging en schaalbaar maken van applicaties. En mocht hij dan nog energie over hebben, steekt hij die maar al te graag in fietsen, hardlopen, trailrunning, fotograferen en reizen. Dat komt wel goed dus. Welkom Jorick!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?