Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dani Prozee

Kennissessie ‘Veiliger omgaan met data’

We ontvangen u graag op 8 maart voor de kennissessie “Be Safe Not Sorry”. Twee experts praten ons vanuit hun vakgebied bij en bieden praktische handvatten om nu eens echt werk te maken van veiligheid. Uiteraard is er na afloop alle ruimte om verder te praten met de andere gasten.

Inschrijven? Laat dan uw gegevens achter via het formulier onderin deze pagina.

Be Safe Not Sorry

We weten allemaal wel dat we verstandig(er) moeten omgaan met het gebruik van wachtwoorden. Maar dat is zeker niet enige waar je op moeten letten als het om de veiligheid van data gaat. En hoe pak je die zorgvuldigheid eigenlijk structureel binnen je organisatie aan?

Op 8 maart ontvangen we u graag voor onze kennissessie over veiliger omgaan met data. Twee experts praten ons vanuit hun vakgebied bij en bieden praktische handvatten om nu eens echt werk te maken van veiligheid. Uiteraard is er na afloop alle ruimte om verder te praten met de andere gasten.

Locatie & tijd

Datum: 8 maart 2018
Tijd: Start 14:30 uur, borrel vanaf 16:30 uur
Locatie:  De Werkplaats, Australiëlaan 11 3526 AB Utrecht
Parkeren:  Informatie volgt

Programma

14:30 uur Inloop en ontvangst
14:45  uur Openingswoord
Kennissessie Be Safe Not Sorry
Maurits Dijkgraaf: Directeur Way2Web
15:00 uur    Partnerpresentatie
Security, wat je zelf kunt doen
Maurice Verheesen: Ethical hacker
15:45 uur    Partnerpresentatie
Veilig inrichten van operaties in je bedrijf
Marco Bijl: Directeur Advies CertificeringsAdvies Nederland
16:30 uur Afsluiting en Borrel/netwerken

Sprekers

Maurice Verheesen: Ethical Hacker

Van silicium tot directiekamer, niemand heeft zo’n brede ervaring met IT als Maurice Verheesen. Weet alles van C, Java, het ontwerpen van embedded (Linux) systemen, innovatiebeheer, kwalitatieve data-analyse en open source software.

Marco Bijl: Senior Consultant CertificeringsAdvies Nederland

Veelgevraagd spreker en meesterbrein Marco Bijl bekijkt veiligheid vanuit structureel perspectief. Kan complexe zaken als geen ander eenvoudig maken, zodat iedereen het begrijpt en er een gezamenlijke ambitie wordt gecreëerd.

 

Schrijf in door het formulier hieronder in te vullen:

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?